2777
2789

هیچی والا ما که خودمون مشهدیم میریم حرم اما تا الان حاجت ندیدم 

_چرا همیشه به چشمام میگی لعنتی                                      _"نمیدونم عزیزم .......چشمات غرقم میکن.....وقتی تو تیله های زلال چشمات خیره میشم .....یهو به خودم میام میبینم یادم رفته نفس بکشم....چشمات شفافه ....برق میزنه .....خودم تو مردمکش میبینم.....صادقه .....انگار باهام حرف میزنه .....نمیدونم سونیا.....ولی قطعا چشم هات لعنتی ...."                                                                                 بله عکس خودم

وااای خیلی دلم زیارت امام رضا رو میخواد ولی موقعیت رفتن ندارم حیف

هرکی امضام رو دید اگه دلش خواست یه صلوات برا درس شدن کارمون بفرسته🙏ممنون💚💚💚 ای سبب‌ساز اسباب و ای گشاینده درها، بگشای برای ما درها را و آسان گردان بر ما حساب را و آسان کن بر ما عقاب [سختی‌ها] را، خداوندا اگر روزی من و روزی عیالم در آسمان است پس فرودش آور و اگر در زمین است پس خارجش گردان و اگر در زمین و در جای دوری است نزدیکش گردان و اگر نزدیک است آسانش گردان و اگر آسان است پس زیادش گردان و اگر زیاد است پس جاودانه‌اش گردان و اگر جاودانه است پس پاکیزه‌اش گردان و اگر پاک است پس برای من در آن برکت قرار ده و اگر موجود نیست موجودش گردان، با وجودبخشی خود و یکتایی خود که همانا بر هر چیزی توانایی و اگر در دستان خلق شرور توست  آن را از دستش بگیر و آن را به من منتقل کن هر جا که باشم و مرا به‌سوی آن منتقل نکن آنجا که آن هست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حدیث داریم از امام صادق(ع) که چون دقیقشو یادم نیست، نقل به مضمونشو میگم: وقتی دعا میکنید، انگار کنید که خواسته‌ی شما پشت دره! یعنی اینقدر باید اطمینان داشته باشید. 

اگر به دنبال آن یک نفری هستید که زندگی شما را تغییر دهد ... نگاهی به آینه بیندازید...    تمام رموز قانون جذب    
منم مشهدم چندبار از ته دل خواستم اجابت شده

من که هیچ وقت همیشه ام میگم امام رضا قریب نواز نیست

_چرا همیشه به چشمام میگی لعنتی                                      _"نمیدونم عزیزم .......چشمات غرقم میکن.....وقتی تو تیله های زلال چشمات خیره میشم .....یهو به خودم میام میبینم یادم رفته نفس بکشم....چشمات شفافه ....برق میزنه .....خودم تو مردمکش میبینم.....صادقه .....انگار باهام حرف میزنه .....نمیدونم سونیا.....ولی قطعا چشم هات لعنتی ...."                                                                                 بله عکس خودم

سلام عزیزم بله قربون امام رضا بشم 

دوستم رو دکتر جواب کرد و گفت سه روز دیگه فوت میشه 

پدرومادرش از راه دور توسل کردن به امام رضاو شفا گرفت  الان شکر خدا بعداز چندین سال سلامتیشو بدست آورده 

نذر و توسل دلی هست اگه صلاح خدا باشه حتما حاجت میگیری 

بابای خودم خیلی ارادت داره به امام رضا 

هربار توسل کنه به امام رضا جواب میگیره 

یاعلی 

یاعلی بردشمنات لعنت👉اگه حاجت داری بگو خدایا لطفا به بزرگی خودت و به حرمت ۱۴معصوم و حرمت شهید ابراهیم هادی وشهید حاج سعیدسامانلو حاجتمو بده بعدش برای سلامتی وظهور امام زمان و حاجت روایی خودت۵۰۰صلوات هدیه کن به ۱۴ معصوم و دو شهید عزیز ۴۰ روز هم پشت سرهم سوره واقعه بخون براشون زیارت عاشورا و سوره یاسین هم میتونی بخونی .صدا بزن مشکلتو بگو بخواه دعات کنن، شکر خدا خیلی ها با این توسل حاجت روا شدن اگه حاجتت شرعی باشه و خدا صلاح بدونه روا میشه😍 نذر واسه شهدا هیچ اشکالی نداره تو مذهب شیعه توسل کردن جایز هست چون شهدا درجه ایمان و تقواشون زیاده ،نزد خدا مقام شفاعت دارن ،طبق آیه قرآن زنده هستن ،خدا به حرمت دعاشون حاجت میده .شهدا فقط واسطه هستن دعامون میکنن حاجت اصلی رو خدا میده😊این نذرهم عالیه به نیت حل مشکلت صدقه بدی واسه سلامتی آقا امام زمان و ازشون بخوای دعات کنن.بزن رو اسم کاربریم اولین تاپیکمو بخون پراز اسکرین و کامنت حاجت روایی هست کسانی که حاجت روا میشن خبر میدن ،کامنتاشونو کپی میکنم واسه دلگرمی تو تاپیک.راستی کتاب سلام بر ابراهیم رو دانلود کن بخون عالیه درباره شهید هادی هست😊اینهایی هم که میان میگن توسل به شهدا شرک ،گناه وبدعت هست فقط ازخدا بخواین ، شیعه نیستن از عمد علیه توسل کردن میگن !حالا که تا اینجا اومدی لطفا به نیت سلامتی وظهور آقا امام زمان صلوات بفرست.الهی خدا به بزرگی خودش و به حرمت ائمه و شهدا حاجت دلتو بده و شماهم مثل بقیه تاپیک بزنی و صدام کنی خبر خوش حاجت روایی بدی یاعلی .

من هرچی دارم با دعا از خدا گرفتم، خدا منتظره تا ما از ته دل بدون هیچ تردیدی دعا کنیم تا حاجتمونو بده

عزیرم یه دعا واسه مشکل سختی ک دارم میگی تجربت چیه به جز زیارت عاشورا

🍃تو این دنیا هیچ ثروتی بالاتر از آرامشنیست🍃      هر کس به اخلاق گندی داره دیگه ولش کن مهم ذهن خوومه که اروم و خالی باسه اینقد فکر و خیال میکنم فردا سکته کنم ببفتم کی میاد یه لبوان اب بده دستم والا   

عزیرم یه دعا واسه مشکل سختی ک دارم میگی تجربت چیه به جز زیارت عاشورا

من به همه ۱۴ معصوم به ترتیب توسل میکنم مخصوصا امام جواد چون باب الحوائجه، ولی حضرت زهرا و امام حسن هم خیلی حاجت میدن، مشکلم که خیلی حاد باشه انقدر خدا رو به خودش قسم میدم تا حاجتمو بده، امامزاده موسی مبرقع پسر امام جواد هم مثل پدرش باب الوائجه، اصلا باهاش دوست شدم حاجتمو لیست میکنم بهش میگم همشو به ترتیب خدا بهم داده تا الان

من که هیچ وقت همیشه ام میگم امام رضا قریب نواز نیست

عزیزم امام رضا اگه غریب نواز نبودن این همه زائر حتی از کشورهای دور دلشون پر نمیکشید که بیان پابوسش 

قصد نصیحت ندارم ولی امام رضارو به خاطر وجود خودش دوست داشته باشین نه حاجتتون 

امام رضا فقط دعا میکنه اگه صلاح باشه خدا حاجت میده 

ودر ضمن اینجور صحبت درباره امام رضا قشنگ نیست اگه ما سعادت نداریم حاجت روا بشیم یا معجره ببینیم دلیل نمیشه که نباشه 

امام رضا به مهربونی معروف هستن حتی به سگی که رفته در حرمش کمک کرده چه برسه به امثال من  روسیاه 

ایشون همیشه دعا میکنن برامون و مهمان نواز هستن 

یاعلی 

یاعلی بردشمنات لعنت👉اگه حاجت داری بگو خدایا لطفا به بزرگی خودت و به حرمت ۱۴معصوم و حرمت شهید ابراهیم هادی وشهید حاج سعیدسامانلو حاجتمو بده بعدش برای سلامتی وظهور امام زمان و حاجت روایی خودت۵۰۰صلوات هدیه کن به ۱۴ معصوم و دو شهید عزیز ۴۰ روز هم پشت سرهم سوره واقعه بخون براشون زیارت عاشورا و سوره یاسین هم میتونی بخونی .صدا بزن مشکلتو بگو بخواه دعات کنن، شکر خدا خیلی ها با این توسل حاجت روا شدن اگه حاجتت شرعی باشه و خدا صلاح بدونه روا میشه😍 نذر واسه شهدا هیچ اشکالی نداره تو مذهب شیعه توسل کردن جایز هست چون شهدا درجه ایمان و تقواشون زیاده ،نزد خدا مقام شفاعت دارن ،طبق آیه قرآن زنده هستن ،خدا به حرمت دعاشون حاجت میده .شهدا فقط واسطه هستن دعامون میکنن حاجت اصلی رو خدا میده😊این نذرهم عالیه به نیت حل مشکلت صدقه بدی واسه سلامتی آقا امام زمان و ازشون بخوای دعات کنن.بزن رو اسم کاربریم اولین تاپیکمو بخون پراز اسکرین و کامنت حاجت روایی هست کسانی که حاجت روا میشن خبر میدن ،کامنتاشونو کپی میکنم واسه دلگرمی تو تاپیک.راستی کتاب سلام بر ابراهیم رو دانلود کن بخون عالیه درباره شهید هادی هست😊اینهایی هم که میان میگن توسل به شهدا شرک ،گناه وبدعت هست فقط ازخدا بخواین ، شیعه نیستن از عمد علیه توسل کردن میگن !حالا که تا اینجا اومدی لطفا به نیت سلامتی وظهور آقا امام زمان صلوات بفرست.الهی خدا به بزرگی خودش و به حرمت ائمه و شهدا حاجت دلتو بده و شماهم مثل بقیه تاپیک بزنی و صدام کنی خبر خوش حاجت روایی بدی یاعلی .

عزیزم امام رضا اگه غریب نواز نبودن این همه زائر حتی از کشورهای دور دلشون پر نمیکشید که بیان پابوسش&n ...

اولن این قریب به معنی نزدیکی 😶دوما حتما بنده از سگ کم تر بودم که نگاهم نکردن 😶

اولن اون قریب به معنی نزدیکی 😶دوما حتما بنده از سگ کم تر بودم که نگاهم نکردن 😶

سلام ان.شالله که حاجت بگیری این دفعه. من دو ماه پیش اومدم مشهد منتظرم حاجت بگیرم یه مشکل بزرگ دارم. خیلی تو حرمش گریه کردم. دو بار هم دو سال قبل رفتم حاجت نگرفتم این دفعه دیگه نمیخواستم برم یدفعه ای شد