2777
2789
عنوان

از همسرم بدم میاد ولی عاشقشم

5926 بازدید | 30 پست

نمیدونم چجوری حسمو بگم ولی میتونم بگم که رفتاراش و کاراش و حرفاش خیلی اذیتمون میکنه. دائم درحال ناراحت کردنمه مثلا به لباس پوشیدنم خیلی گیر میده و هی میگه این آستینش کوتاهه این جلوش بازه این تنگه این نازکه، حتما باید جوراب بپوشم واسه همینم کفشای تابستونی حق ندارم بپوشم و پاهامم نباید معلوم باشه. خب منم دوست دارم اونجور که دلم میخواد بگردم. مگه چند سالمه که عین 40،50 ساله ها لباس بپوشم؟ مگه چندسال دیگه جوونم و. میتونم اینجوری لباس بپوشم؟ 

خیلی زورگویه مثلا بگه فلان چیز باید فلان جا باشه تو خونه خودتم بکشی فایده نداره باید اونو اونجا تحمل کنی. 

صب ساعت 8میره سرکار ساعت 1برمیگرده خونه و تا فردا دیگه نمیره. بارها بهش گفتم خب ظهرا یه استراحت بکن مثل بقیه مردا بعد از ظهرم برو سرکار میگه نه کارم سخته، مگه من آدم نیستم؟ درصورتی که میدونم کارش خیلی سخت نیست. مام تو دورانی از زندگی هستیم که واقعا به پول نیاز داریم 

و و و و و

خیلی شبا با چشم گریون سرمو رو بالش میذارم چون خسته شدم ازین زندگی که واقعا به سبک و دلخواه یکی دیگست 

ولی از طرفی هم دوسش دارم مهربونه هوامو داره و بعد ده سال بهش عادت کردم 

خستم خسته.... 

پارادوکس

من به لطف خدای مهربانم امید دارم که روزی که صلاحشو بدونه دامن منم سبز میکنه خودش وعده داده که پس از هر سختی آسانی هس یروزی اونایی که جلوم دلسوزی کردن پشت سرم خندیدن اونیکه گفت تو هیچ وقت مادرنمیشی همشون میفهمن که اگه خدا بخواد به هر کسی میده و اگه خدا بخواد ازهرکسی میگیره قربون بزرگیت خدا که تو تنها همدم و هم صحبت من و امثال من هسی آخه امثال من خیلی انتظارکشیدن غریب هستن شوهراشونم حتی کنارشون نیست صبح میره شاید شب بیاد ماها دلمون به وجودت خوشه یاالرحم الراحمین ممنون که اگه کسی رو ندارم تو هسی هوامو داری من منتظر سوپرایزقشنگتم به همین زودیا❤️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم من کاملا حستو درک میکنم،بعضی وقتا در حد مرگ از شوهرم بدم میاد به خاطر رفتاراش که خیلی خودخواه و خودشیفته است ولی ته دلم عاشقشم ونمیتونم یه شب دوری شو تحمل کنم،سخت نگیر خیلی از خانوما این حسو تجربه کردن

تو، به ادب خود ارزش می یابی،پس آن را با بردباری زینت بخش...(امام علی علیه السلام)
ببین خیلی داری زور میگیا:/

نه واقعا زور نیست 

اخه اون منو میشناخت و میدونست من چجور خانواده ای دارم و. چجوری لباس میپوشم و خیلی چیزای دیگه. بخاطر همین فکر میکنم سختگیری تو این قضایا واقعا منطقی نیست، حداقل باید قبل ازدواج بهم میگفت 

من خیلی بچه بودم ازدواج کردم و تو. اون سن اصلا مطرح کردن این چیزا به ذهنمم نمی‌رسید 

این حست رو میتونم تفسیرش کنم،تو عاشق همسرت نیستی تو دلبسته و وابستش شدی بعد دهسال ،یسری رفتارای خوبی داره که با مقایسه با اقایون دیگه علاقت بهش بیشتر میشه ولی در عین حال یسری رفتارایی داره که دلسردت میکنه

هنر بزرگ هنر فاصله هاست .آدمها زیاد نزدیک باشند میسوزند و زیاد دور بمانند یخ میزنند،پیدا کردن نقطه درست از فاصله ها رنج و ریاضت بسیار میخواهد                 
من چهل سالمه ولی مثل بیست ساله ها لباس می پوشم چه ربطی داره تو هر سنی می تونین جوری که دلتون میخواد ...

مشکل منم همینه دیگه. تو سن 27سالگی و. تو اوج جوونی نمیتونم اونجور که دلم میخواد باشم 

این واقعا منو افسرده میکنه، مخصوصا اینکه اطرافیانمو میبینم 

این حست رو میتونم تفسیرش کنم،تو عاشق همسرت نیستی تو دلبسته و وابستش شدی بعد دهسال ،یسری رفتارای خوبی ...

آره دقیقا همینه 

از یه طرفی وقتی به جدایی فکر میکنم به این نتیجه میرسم که کسی رو جز همسرم نمیتونم تحمل کنم در نتیجه میگم ولش کن تحمل میکنم 

مشکل منم همینه دیگه. تو سن 27سالگی و. تو اوج جوونی نمیتونم اونجور که دلم میخواد باشم  این واقع ...

منم از خونواده ای راحت هستم ولی شوهرم نه. ولی از قبل ازدواج بهش گفتم من باید راحت باشم از اولم جوری که دلم خواست پوشیدم که عادت نکنه

😍خدایا مرسی😍