2777
2789
عنوان

نشونه های تموم شدن کولیک چیه؟

146 بازدید | 24 پست

پسرم چهل و یک روزشه. اگر من اشتباه کنم و غذای بد بخورم نفخ داره، وگرنه دیگه گریه های وحشتناک نداره.

نشونه های تموم شدن کولیک چیه؟ تو بچه های شما چطوری کولیک تموم شد؟

تیکر یک سالگی پسر دومم...

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

میشه بگین تغذیه تون چجور بود ک کولیک نشده

لبنیات اصلا نمیخورم. حبوبات هم اصلا. سبزیجات فقط پخته و خیلیییی کم. میوه ها رو امتحان میکنم اگر بهش نسازه دیگه نمیخورم.

اما نه این که کولیک نداشت، داشت. اما اولا شبها نبود، روزها بود. بعدم سه چهار روزه دیگه روزها هم نیست. 

البته به نظرم پدی لاکت و گرمیچر هم اثر داشت.

دکترش هم حرف جالبی زد که نمیدونم چقدر درسته اما گفت بچه ها شش کیلو میشن دیگه دل درد نمیشن. پسر من شش کیلو نیست ، حد ود پنج و نیمه. اما آروم شده.

لبنیات اصلا نمیخورم. حبوبات هم اصلا. سبزیجات فقط پخته و خیلیییی کم. میوه ها رو امتحان میکنم اگر بهش ...

اخه میگن ک موقع بارداری باید خیلی مراقب تغذیه بود

مثلا تندی و تره و اینجور چیزا نخورد بچه بداخلاق میشه

والا سر پسر اولم خیلی فلفل میخوردم بداخلاق بود...بعدشم هی مادرشوهرم اینا یمگفتن غذا زیاد میخوری از اونه...فلان و بهمان میخوری از اونه...از بس ور دل شوهرم گفته بودن اونم میومد بمن هی غر میزد میگفت...دیگه یادمه چند روز هیچ چی ب لبم نزدم از بس میگفتن...سر اینم نمیدونم جیکار کنم خوش اخلتق باشه

تو بروشور قطره پدی لاکت پسر من نوشته اگر مادر در دوران بارداری محصولات پروبیوتیک زیاد بخوره احتمالاااا بچه کمتر کولیک بگیره. 

اخه میگن ک موقع بارداری باید خیلی مراقب تغذیه بود مثلا تندی و تره و اینجور چیزا نخورد بچه بداخلاق م ...

وااای نه ...اینا چرت و پرته...اخلاق چه ربطی به زیاد خوردن داره؟

مهمه که آروم باشی از نظر روحی...ولی این که چی بخوری که خوش اخلاق باشه یا زیاد خوردن بد اخلاقش میکنه به نظر من چرته.

من سر هر دو تا پسرا به شددددت بد ویار بودم اما از نظر روحی آروم و خیلی خوش خواب. این دو تا هم خوش خوابن. 

اما این که غذای تند بچه رو بد اخلاق کنه....به نظرم خیلی منطقی نیست.

فقط آروم باش و غسل صبر بگیر و والعصر زیاد بخون.

وااای نه ...اینا چرت و پرته...اخلاق چه ربطی به زیاد خوردن داره؟ مهمه که آروم باشی از نظر روحی...ولی ...

سر حاملگی اولم ک روزی نبود جنگ و دعوا تو زندگیم نندازن...سر این یکی ارومم...استرسم خیلی کمه فقط استرس درس و دانشگاه دارم

والا سر اولی هم تو شیردهیم چیزی نمیخوردم...ده روز موندن پیشم همشون ی سوپ میپختن اونم شور نمیخوردم...همه اشم سر دعوا داشتن بیجاره مامانم حکم تماشاگر رو داشت...من خودم دوران نوزادی فوق العاده ارومی داشتم مامانم همه اش دعا میکنه مثل خودم باشه این یکی...فقط دست ب دامن خدام😞

بله...بیشتر هم ماست و دوغ...بخور حالا اگر میلت میکشه...شاید واقعا تاثیر داشته باشه.

سر اولی ک روزی 4 لیوان شیر میخوردم...الان شده سفیدبرفی...سر اینم میخورم ولی دیگه 2 لیوان بیشتر نمیتونم بخورم...انگار توان جسمیم 70 درصد کم شده 

کلا تغذیم کمه صبحانه ک نمیخوردم تا یکماه شامم ک نمیخورم همچنان . چیزای نفاخم میخوردم مثل زردالو هلو اما خداروشکر اذیتم نکرد 

خدایا شکرت😍😍😍😍😍😍