2777
2789

من خونمو دوست ندارم بزرگه وقدیمی ساخت حال چهارتا دوازده متری میخوره اشپزخونه وسطش یه دوازدهرمتری با کناره اتاقهام هرکدوم یه دوازده متری ویه شیش متری حیاط دویصت متری وپاسیو و.و.. یه عالمه سوراخ سمبه مثله پارکینگ انباری و..

حالم از خونم به هم میخوره دلم یه خونه نود متری میخاد که تمیز کردنش راحت باشه شوهرمم گوش نمیده خونم مال خودمون نیست هشت ساله اینجام وخسته شدم از کهنگیش وقدیمی بودنش از بزرگیش واقعا نمیتونم تمیز کنم الان اشپزخونم افتضاحه گازم کثیف 

بیایین انرژی به هم بدیم وخونمونو تمیز کنیم کلن تنبل هم هستم ولی عاشق تمیزی....افسرده شدم

قرارمون چی شد  که بی قرار قرار هم باشیم   حسین هرچی که پیش اومد    باید کنارهم باشیم    من رویه خاک وتو سوار مرکبی    من تویه قلب تو     اما تو چشم زینبی     آهسته تر برو بزار منم باهات بیام    حسین دیگه نمیکشه پاهام که پا به پات بیام    کجا میخایی بری  حسین این دم اخری چقدر    شبیه مادری
خوشبحالت

چرا اینقد خسته شدم هرکه بامش بیش برفش بیشتر

قرارمون چی شد  که بی قرار قرار هم باشیم   حسین هرچی که پیش اومد    باید کنارهم باشیم    من رویه خاک وتو سوار مرکبی    من تویه قلب تو     اما تو چشم زینبی     آهسته تر برو بزار منم باهات بیام    حسین دیگه نمیکشه پاهام که پا به پات بیام    کجا میخایی بری  حسین این دم اخری چقدر    شبیه مادری

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کی منو صدا کرد؟😐

دلا معاش چنان کن که گر بلغزد پای/ فرشته ات به دو دست دعا نگه دارد💜                                         خوبی های وجدان خفه کن!👈  طرف بعضی از بدی‌ها را رها نمی‌کند، بعد برای اینکه وجدان خودش را آرام کند می‌رود چهار تا کار خوب انجام می‌دهد. وجدانش آرام می‌شود. آن کارهای خوب راه دستت است که داری انجام می دهی، مرد هستی گناه نکن... استاد پناهیان                      ان شاالله نسل امروز، سربازان امام زمان خواهند بود.

من آهنگ یا پادکست می ذارم پخش شه همزمان گوش می دم و کار می کنم 

و زمان می ذارم برای کار کردنم مثلا می گم تو نیم ساعت باید هال مرتب شه

تو نیم ساعت باید گردگیری ها تموم شه 

و ...

‏"ما میتونیم با هم مخالفت کنیم و همزمان همدیگه رو دوست داشته باشیم، مگر این که مخالفت تو با من، ریشه در سرکوبی که من تجربه میکنم داشته باشه و منکر انسانیت و حق بقای من باشه"‏_جیمز بالدوین

نبود کسی؟

کاش میشد خونتو با ما عوض کنی 😐 چه قدر ناشکری میکنی 

من خونم ۵۵ متره یه خواب کلا دو تا فرش ۶ متری میخوره 

با یه بچه تو راه ! موندیم کی بتونیم خونه رو عوض کنم 

میشه واسه خونه دار شدنمون یه صلوات بفرستید♥️

الان می خوام پاشم همون کار رو بکنم و هال و اتاق خواب رو تمیز کنم آشپزخونه م خدا رو شکر تمیزه از دیروز

ولی خب خونه من کوچیکه و وسایلم کم. کار شما خیلی سخت تره

به نظرم یه بار کارگر بگیرین کل خونه رو با تمام سوراخ سمبه هاش تمیزکاری اساسی بکنید

بعد دیگه مواظب باشید کثیف نشه هر چی کثیف شد همون موقع تمیز کنید

و یه برنامه هفتگی بذارید هر روز یه قسمت خونه رو چک کنید و حتی شده یه دستمال بکشید

اینجوری رو هم جمع نمیشه و همیشه تمیز می مونه

‏"ما میتونیم با هم مخالفت کنیم و همزمان همدیگه رو دوست داشته باشیم، مگر این که مخالفت تو با من، ریشه در سرکوبی که من تجربه میکنم داشته باشه و منکر انسانیت و حق بقای من باشه"‏_جیمز بالدوین

ببین احتمالا چون قیمتش مناسبه یا حتی مجانیه همسرت مونده اینجا اوکی! پس اول بده یه رنگ تمیز واستون بزنن ، خیلی عالی میشه ... بعدم اگه خونه داری با خودت بگو روزی یک ساعت آشپزی یک ساعت تمیزی آشپزخونه یا حتی نیم ساعت ... یکساعتم نهااااایت کل خونه مرتب بشه ، هر روز که نمیخوای جارو برقی بکشی !! اتاقایی که کمتر استاده دارن مرتب کن درشو ببند ...

تمیز کردنش سخت هس ولی دل بازه بچه داری؟

سه تا وچهارمی تو راهه

بچه هام از اول خونه میریزن تا اخر خونه فقط جارو برقی حال بیست دقیقه طول میکشه الان دوهفته جارو نکشیدم حال ندارم