2777
2789
عنوان

شما چجوری ابراز علاقه میکنیننن

| مشاهده متن کامل بحث + 415 بازدید | 31 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اول مطمئن شوک ابرازعلاقه زیادت پرروش نمیکنه مثه شوهرمن بعدهرچقددلت خواست ابرازعلاقه کن مردا هیچ وقت ازبروزعلاقه اونم زبونی سیرنمیشن

به خودت کمی اهمیت بده.....وگرنه لابه لای زندگی ازبین میروی وهیچکس هم نمیفهمه  
شخصیت خودشیفته باشه بده؟ چطوری بفهمم کسی اینجوریه؟

بالاخره ازار دهنده است  واسه  اطرافیانش. همش دوست داره  همه چی مطابق با میل ایشون باشه و معمولا ابراز علاقه رو کلامی سختشونه منتقل کنن.  ودر تصمیم گیریها همش خودشون اول مطرح هستن.  بهتره برند روانشناس تا خوب بررسی بشند. 

آدما باهم فرق دارن بعضیا با دوتا قربون صدقه پررو میشند ولی بعضیا نه 

ولی سعی کن بعضی موقعا تو روز قربون صدقه اش بری ک هم تکراری نشه هم منتظر قربون صدقت باشه من عقد خیلی عشقم و اینا میگفتم شوهرم عادی بود براش ولی الان تو روز دوسه بار بیشتر عزیزم و اینا نمیگم موقع ناراحتی یا خستگی بیشتر بغلش میکنم یاصبحاچون تنبله بهش میگم پاشو پسرم قربونت برم😐

با پشتکار حتما میتونم به هدفم برسم  قد۱۷۲     وزن اولیه۷۳😣وزن فعلی ۷۱.۵۰۰🙄وزن هدف ۶۳💙

محبت خیییلی خوبه ، به شرطی که استاندار های خودتو حفظ کنی ، خودتو کوچیک نکنی 

اینطور نشون بدی که من یه دختر مستقل و محکمم با استاندارهای خودم و آدمی نیستم که تحت هر شرایطی بدونم ، نشون بدی که من خیلی دوستت دارم اما اگ حس کنم تو اونطور که باید دوسم نداری ترکت میکنم چون برای خودم ارزش قائلم و....

اینارو باید با رفتارت نشون بدی ها

من خودم کلاااا خیلی ابراز علاقه میکنم ، هم زبونی هم فیزیکی ، اما مواردی ک گفتم رو با عمل بهش ثابت کردم واسه همین خودشو گم نمیکنه و اون بیشتر ابراز علاقه میکنه چون طرفش رو میشناسه دیگه 

و اگ باهاش سرد بشم کلی تلاش میکنه تا محبتم رو بدست بیاره حتی شده میگه من کمبود محبت دارم بهم محبت کن 

این خیلی سیستم خوبیه 

اگ تو محبت نکنی مطمئن باش ی نفر دیگه واسش دلبری میکنه ها