2777
2789
عنوان

انگشتر که خریدم قشنگه ؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 839 بازدید | 59 پست
مبارکت قشنگ و شیک 😍

ممنون عزیزم ‌ خداروشکر تونستم انگشتر قشنگی انتخاب کنم که خیلی خانم ها بپسندن و بگن قشنگه 

خدایا شکرت بابت همه نعمت هایی دادی . بنظرم هیچ کدوم از نعمت های خدا کوچیک نیستن فقط کافیه به نبودن همون نعمتی که فکر میکنیم کوچیکه بیشتر فکر کنیم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی مبارکه

مرسی گلم . بازم ببخشید دیر جواب دادم

خدایا شکرت بابت همه نعمت هایی دادی . بنظرم هیچ کدوم از نعمت های خدا کوچیک نیستن فقط کافیه به نبودن همون نعمتی که فکر میکنیم کوچیکه بیشتر فکر کنیم
واقعا نمیدونید باید از روبروی انگشتر عکس بگیرید نه از بالاش؟😒

مدلش اینطوری دیده نمیشه ک 

خیلی نازه عزیزم مبارکت باشه😘😘😘😍

Xoşimewêy bawanim...💜🌸💜           wekû gilêney çawim...💜🌸💜               min bêto bûnim niye...💜🌸💜             buyte pênasa û nawim...💜🌸💜               ez keça kurdim ez ☀keça çîyayên ☀zagrûsim.gûll weî li serim .☀avrişim le berim☀.ez  keça kurdim☀.🍃☀çavên min pir  xîretin💜☀ez keçaser çiyanim🌼.ŕeng aĺayê me kesk û sor û zrin. keça kurdim✌şervanim tifeng le şanim🌷 ez agirim🔥kurmancim,ez soranim,ez guranim,ez kelhûrim,ez lekim'ez zazaim,ez faîylîm,ezlurim ,ez kurd û ❤kurdistanim❤ ez kurdim dewleta xûwe dixazimez keça mîdya û madim ☀  ez ne arîyaîme ez ne erbim eka şakistanîme ez keça kurdim ez ser blindim ez şêrim aĺa ye min kesk û sûr û spî û zere  .ta dêmirim he dbejîm 2+2=1                                      berxedaan jjîyane ✌                             ser hildan jîyane✌.                               🌸 KURISTAN BAWNE🌸

عزیزم مبارکه

خیلی نازه

اجازه هست منم عکس انگشترم رو بدم نظر بدین همه گی؟

مـــــــرد که تو باشی...زن بودن چه خوب است...از میان تمام مذکــــــــرهای دنیا فقط کافی ست پای تو در میان باشد...نمیدانی برای تو خانـــــــــووووووووووم بودن چه کیفی دارد.خدای مهربونم همیشه ازت پسری میخواستم عین شوهرم،شبیه مرد زندگیم...ممنونم به خاطر این هدیه شیرینت...مرسی که پسرک نازم شبیه باباشه...
عزیزم مبارکه خیلی نازه اجازه هست منم عکس انگشترم رو بدم نظر بدین همه گی؟

بزار گلم 

من اصلا طلا دوست نیستم ولی این خیلی نازه مبارکت باشه عزیزم به دل خوش

ممنونم عزیزم 

استاتر چجوری عکس گذاشتی و اگه بخواییم یه عکس رو پاک کنیم چطوری پاک کنیم

همین قسمتی که تایپ میکنیم 

دقت کنی چند تا ایکون کوچیک هست بالای همین قسمت  که یکیش 🖐 شکلک بعدش برای عکسه اونو بزنی میتونی عکس رو از گالری انتخاب کنی یا با دوربین بندازی بفرستی