لیموترشش مدیر عضویت: 1398/04/12 تعداد پست: 4580 عنوان انگشتر که خریدم قشنگه ؟؟ | مشاهده متن کامل بحث + 839 بازدید | 59 پست سلام . اوا تشکر میکنم از دوستانی که تو تتیپیک قبلم راهنماییم کردن رفتم گرفتم 😘😘😘 خدایا شکرت بابت همه نعمت هایی دادی . بنظرم هیچ کدوم از نعمت های خدا کوچیک نیستن فقط کافیه به نبودن همون نعمتی که فکر میکنیم کوچیکه بیشتر فکر کنیم 1398/05/15 | 19:30 8 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
maryam_payizi عضویت: 1397/08/03 تعداد پست: 1996 خواب افتادی واس چ شهریه من خراسانیم ولی خیلیا میگن، وقتی خودش با اراده ی خودش بخوابه میگیم خوابیدی؟ ولی وقتی بدون اراده ی خودش خوابش ببره میگیم خواب افتادی؟شما نمیگین!؟
لیموترشش مدیر استارتر عضویت: 1398/04/12 تعداد پست: 4580 مبارک باشه فک کنم ۱۱ گرم اینا باشه سنگینه خیلی نزدیک گفتی ۹ گرم و نیمه حدودا خدایا شکرت بابت همه نعمت هایی دادی . بنظرم هیچ کدوم از نعمت های خدا کوچیک نیستن فقط کافیه به نبودن همون نعمتی که فکر میکنیم کوچیکه بیشتر فکر کنیم
رؤیاجون۷۴ عضویت: 1398/05/12 تعداد پست: 2529 من خراسانیم ولی خیلیا میگن، وقتی خودش با اراده ی خودش بخوابه میگیم خوابیدی؟ ولی وقتی بدون اراده ی خو ... عزیزمممم 😍😀 چ جالبنه ما نمیگیم اگر از بلندای آسمان بترسی، نمیتوانی مالکِ ماه شوی! 🌖✨
لیموترشش مدیر استارتر عضویت: 1398/04/12 تعداد پست: 4580 ازنیم رخشم عکس بفرست😂 تو دستم انداختم گذاشتم خدایا شکرت بابت همه نعمت هایی دادی . بنظرم هیچ کدوم از نعمت های خدا کوچیک نیستن فقط کافیه به نبودن همون نعمتی که فکر میکنیم کوچیکه بیشتر فکر کنیم
لیموترشش مدیر استارتر عضویت: 1398/04/12 تعداد پست: 4580 چندگرمه ۹ ونیم گرمه خدایا شکرت بابت همه نعمت هایی دادی . بنظرم هیچ کدوم از نعمت های خدا کوچیک نیستن فقط کافیه به نبودن همون نعمتی که فکر میکنیم کوچیکه بیشتر فکر کنیم
لیموترشش مدیر استارتر عضویت: 1398/04/12 تعداد پست: 4580 بپوش عکس بده گذاشتم گلی خدایا شکرت بابت همه نعمت هایی دادی . بنظرم هیچ کدوم از نعمت های خدا کوچیک نیستن فقط کافیه به نبودن همون نعمتی که فکر میکنیم کوچیکه بیشتر فکر کنیم
لیموترشش مدیر استارتر عضویت: 1398/04/12 تعداد پست: 4580 اسی ناخنت حنا گذاشتی؟ نه گلم لاک هستش. خدایا شکرت بابت همه نعمت هایی دادی . بنظرم هیچ کدوم از نعمت های خدا کوچیک نیستن فقط کافیه به نبودن همون نعمتی که فکر میکنیم کوچیکه بیشتر فکر کنیم
فندقی_من عضویت: 1398/01/16 تعداد پست: 1801 چقد خوشکله اتفاقا دیروز از این مدل تو طلا فروشی دیدم دلم خواست انشالله همیشه به خوشی دستت کنی 😍
لیموترشش مدیر استارتر عضویت: 1398/04/12 تعداد پست: 4580 طلا امروز گرمی چند هست ؟ ۴۱۴ تومن اما خب با ارزش افزوده و سود خود طلا فروش اجرت به ۴۷۵ رسید خدایا شکرت بابت همه نعمت هایی دادی . بنظرم هیچ کدوم از نعمت های خدا کوچیک نیستن فقط کافیه به نبودن همون نعمتی که فکر میکنیم کوچیکه بیشتر فکر کنیم
لیموترشش مدیر استارتر عضویت: 1398/04/12 تعداد پست: 4580 چقد خوشکله اتفاقا دیروز از این مدل تو طلا فروشی دیدم دلم خواست انشالله همیشه به خوشی دستت کنی 😍 ممنون عزیزم خدایا شکرت بابت همه نعمت هایی دادی . بنظرم هیچ کدوم از نعمت های خدا کوچیک نیستن فقط کافیه به نبودن همون نعمتی که فکر میکنیم کوچیکه بیشتر فکر کنیم
لیموترشش مدیر استارتر عضویت: 1398/04/12 تعداد پست: 4580 استارتر ب کجا سیرمیکنی کجایی جانم نه عزیزم عکس خیلی دیر لود شد خدایا شکرت بابت همه نعمت هایی دادی . بنظرم هیچ کدوم از نعمت های خدا کوچیک نیستن فقط کافیه به نبودن همون نعمتی که فکر میکنیم کوچیکه بیشتر فکر کنیم
پیتزاخونگی عضویت: 1398/05/15 تعداد پست: 5262 ۴۱۴ تومن اما خب با ارزش افزوده و سود خود طلا فروش اجرت به ۴۷۵ رسید استاتر چجوری عکس گذاشتی و اگه بخواییم یه عکس رو پاک کنیم چطوری پاک کنیم
رؤیاجون۷۴ عضویت: 1398/05/12 تعداد پست: 2529 ۹ ونیم گرمه خیلی مبارکه اگر از بلندای آسمان بترسی، نمیتوانی مالکِ ماه شوی! 🌖✨