2777
2789
الان من اینستا دیدم ۵.۵ 

چی؟

شده آیا گله از جان به خدایت بکنی؟اما هی نشود؛هی نشود؛هی نشود...لطفا واسم دعا کنید امید به زندگیم خیلی وقته صفر شده😭با مردم بی غم نتوان گفت غم دل...نه به انتظار کسی...نه انتظار از کسی...به زنده بودنم همین بس که میکشم نفسی...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

زودتر باید میموندن ولی سنجش شک کرد و اومد ‌ضریب دادن به درسا  بخاطر همین رتبه های برتر نظام جدید هستن  من شنیدم از رتبه های صد تا هزار نظام قدیم هستن ببینم خدا چی میخواد 

سرمن یه سمساری قدیمی وشلوغ پلوغه که توش همیشه جنگه.بین امیدوناامیدی.بین خنده و گریه.بین رسیدن و نرسیدن.بین ولش کن و تو می تونی.توی سرمن همیشه هزارتا زن کولی دارن کل میکشن همیشه دونفردارن سر قیمت ی قاب عکس قدیمی چونه میزنن،همیشه یه بااحتیاط برانید داره قدم میزنه.دلم یه موزه ی قدیمیه.ی موزه ای که فقط یه نفررو برای دیدن داره.توی دل من نگاه توریخته رو درودیوار.توی دل من هواپره ازکشش افقی لبای تو.پر از بزن بریما.توی دل من همیشه هزارتا نظامی دارن یک صدا میخونن پایان شب سیه سپید است ...شاید برای همینه که من هیچوقت دختر عاقلی نبودم!به هر حال صبح میشه این شب 
نظام قدیم ها ضرر کردن  نظام جدیدا با سطح سوالات اسون رتبه هاشون زیر 3000 هست اغلبشون نظام جدیدن

مگه کنکوراشون جدا بود ؟

پرندگانی که در قفس به دنیا می آیند فکر میکنند پرواز بیماریست.

من خیلی استرس دارم با یه شرایط خیلی سخت درس خوندم خدا می دونه گرچه هرکس مشل خودش رو داره خدا کمک کنه التماس دعا ولی در کل نا امیدم حال کسی رو دارم که قبول نشده و به هدفش نرسیده

من همونی هستم که با بزرگترین ترس زندگیم رو به رو شدم بیماری که هیچ کس درک نمیکنه بدتر از سرطان باخاک یکسانم کرد وتاابد باهام هست!
از صبح تاالان خدا شاهده ۵  تا قرص قلب و۳ تا قرص استرس خوردم قلبم داره درمیاد بچه ها چیکار کنم&n ...

عزیزم خودتو کنترل کن از بین میری. منم قلبم تند تند میزنه

از صبح تاالان خدا شاهده ۵  تا قرص قلب و۳ تا قرص استرس خوردم قلبم داره درمیاد بچه ها چیکار کنم&n ...

مهم تر از زندگیت نیست.

یکم به خودت مسلط باش

به طور غریبی دنیا داره پر میشه از آدمهایی که کنترلی روی رفتار و زندگی خودشون ندارن، ولی شدیداً اصرار دارن رفتار و زندگی دیگران رو کنترل کنن.

من شمارش معکوس گذاشتم 

سرمن یه سمساری قدیمی وشلوغ پلوغه که توش همیشه جنگه.بین امیدوناامیدی.بین خنده و گریه.بین رسیدن و نرسیدن.بین ولش کن و تو می تونی.توی سرمن همیشه هزارتا زن کولی دارن کل میکشن همیشه دونفردارن سر قیمت ی قاب عکس قدیمی چونه میزنن،همیشه یه بااحتیاط برانید داره قدم میزنه.دلم یه موزه ی قدیمیه.ی موزه ای که فقط یه نفررو برای دیدن داره.توی دل من نگاه توریخته رو درودیوار.توی دل من هواپره ازکشش افقی لبای تو.پر از بزن بریما.توی دل من همیشه هزارتا نظامی دارن یک صدا میخونن پایان شب سیه سپید است ...شاید برای همینه که من هیچوقت دختر عاقلی نبودم!به هر حال صبح میشه این شب 
عزیزم خودتو کنترل کن از بین میری. منم قلبم تند تند میزنه

چیکار کنم بقران خسته شدم تو این سن استرس دارم‌شب وروز فکر وخیال میکنم‌‌شبا بیدارمیشم تا صبح‌میشینم میترسماز سال بعدم‌میترسم با این شرط های سنجش برا کنکور

مااز طبقه پایین جامعه نیستیم این جامعه اس که چند طبقه روما ساخته