2777
2789

سلام.

سوال اولم اینه که آیا شماره ای که باهاش تو سایت عضو شدم برای کسی که بخواد ببینه نشون داده میشه؟ یا فقط برای عضویت و ارسال کد ازش استفاده شده؟

سوال دومم مربوط به عمل هست.میخوام بدونم روز عمل باید چه وسایلی همراه خودم ببرم.همراه خواهرمم .من چه وسایلی داشته باشم؟ و اینکه خواهرم چه وسایلی همراه خودش ببره؟چطور اماده بشه.دکترش گفته روز قبل دوش بگیره و ده ساعت قبل چیزی نخوره. همین 

با توجه به اینکه ما از شهرستان میریم تهران و توی کلینیک قراره عملش کنند چیزی لازم شد فرصت نمیکنیم بیاییم بیرون تهیه کنیم.

مثلا دمپایی لازمه ببریم؟...فلاکس؟اونجا غذا میدن بمن یا نه؟تو شهرستان که بیمارستان خصوصی زایمان کرد و هیچ چیزی لازممون نشد.

دو تا دمپایی مزخرف هم بهمون فروختن که یک بار فقط اونجا پوشیدیم...رنگ و مدل مزخرفی داشت.حالا همونا رو ببریم؟😅

تابحال کلینیک نرفتیم و هیچ اطلاعی ندارم.

کلینیک نیاوران میره.

چه خوراکی هایی بعد عمل لازمش میشه؟مثل زایمان انجیر خیس کنم خوبه براش؟😳

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فلاکس و لیوان و قاشق همراه ببر 

دمپایی ب خواهرت میدن

غذا هم ب همراه میدن ولی بیمار بعد عمل نباید چیزی بخوره

میشه هزینه عملشو بگی؟

گاهی گمان نمیکنی ولی خوب میشود،گاهی نمیشود ک نمیشود ک نمیشود    گاهی بساط عشق خودش جور میشود،گاهی دگر تهیّه ب دستور میشود    گه جور میشود خودِ آن بی مقدمه،گه با دو صد مقدمه ناجور میشود   گاهی هزار دوره دعا بی اجابت است،گاهی نگفته قرعه بنام تو میشود    گاهی گدایِ گدایی و بخت با تو یار نیست،گاهی تمام شهر گدایِ تو میشود   گاهی برای خنده دلم تنگ میشود،گاهی دلم تراشه ای از سنگ میشود   گاهی تمام آبیِ این آسمانِ ما،یکباره تیره گشته و بی رنگ میشود    گاهی نفس به تیزی شمشیر میشود،از هر چه زندگیست دلم سیر میشود    گاهی به خواب بود جوانیمان گذشت،گاهی چه زود فرصتمان دیر میشود    کاری ندارم کجایی،چه میکنی،بی عشق سر مکن که دلت پیر میشود                ♡قیصرامین پور♡

فقط اومدم بگم چه خواهر خوبی ..کاشکی خواهرمنم اینقدمهربون بود

یه شیرازی اصیل .عاشق کشورم هستم .همه جای ایران سرای من است .عاشق مردمم هستم .خدا حواسش به شیعه و آقامون هست هیچ وقت شک نمیکنم

ماکیا جون مرسی. بنظرم راهنمایی بیمارستان و کلینیک همیشه کامل و جامع نیست.ممکنه برای مریض مشکلی پیش بیاد که اونا اصلا تجربه ندارن.ترجیح میدم خانم ها که تجربه همراه یا حتی خود عمل رو داشتن راهنماییم کنند.که چیزی از قلم نیفته.