2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

احتمالا شما دوز بالا نخوردین؟؟؟وقتی دوزش زیاد باشه مدفوع سیاه میشه و یکم رقیق... یکم حالت تهوع و حال ...

ببخشید عزیزم یعنی مدفوعو رقیق میکنه ؟اخه منم یکم همین مشکلو دارم البته روزی یکی میخورم 

تازه سقط کردم دکتر برام نوشت

ای وای عزیزم ناراحت شدم انشالله به زودی دوباره مامان شی...من یبار خوردم از این قرص ها بزرگ بود ...چشام قشنگ ۴ تا میدید حالت تهوع و مدفوع سیاه بود 

الهم صل علی محمد و ال محمد
ببخشید عزیزم یعنی مدفوعو رقیق میکنه ؟اخه منم یکم همین مشکلو دارم البته روزی یکی میخورم 

من یکم رقیق و سیاه بود ک قطع کردم مشخصه اینکه بدن واکنش میده همینه...اگه علامت ها فقط همون رقیق و رنگش سیاه نباشه شاید به خاطر چیز دیگه باشه

[QUOTE=100023704]ممنونم عزیزم .الان چه قرص اهنی مصرف میکنی که     ایزین پلاس یا کبسول فرو ...

منم ایزی ایرون استفاده میکنم .اهنم خیلی پایین بود اولش روزی دوتا خوردم ریختم بهم .الان روزی یکی میخورم بازم این مشکلو دارم 

منم ایزی ایرون استفاده میکنم .اهنم خیلی پایین بود اولش روزی دوتا خوردم ریختم بهم .الان روزی یکی میخو ...

ی شب در میونش کن اخه روزی دوتا خیلی اهنت رفته بالا...ببین ی شب در میون چطور میشه شاید کمبود اهنت جبران شده