2777
2789

بچها دیروزم رفتم دکتر گفت چیزی نیس از ترشح و خونریزی نداری ولی از دیروزم بیشتر شده دردع نمیدونم چکار کنم شماهم حاملگیتون اینجوری شدیدی یجورایی حس میکنم میخوام عادت بشم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میخوای عادت شی یعنی احساس انقباض داری؟ سونوگرافی دادی؟

طول سرویکس آخرین بار چقدر بوده

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.
خوب استراحت میکنی ؟

از دیروز از جام تکون نخوردم اصن از وقتی حامله شدم ۸۰ درصد دراز کش بودم این ده روز اخیر یکم سر پا بودم اونم فقد غذا و جارو برقی چون مادرم نبود مجبور بودم 

دکتر من گفت اگر همراه درد لکه بینی یا خونریزی نداری اشکالی نداره. به پهلوی چپ بخواب و استراحت کنه. ش ...

منم لک بینی اصلا از اولشم یه بارم نداشتم ولی خیلی استرس گرفتم میگم خدایا هیچی نشه درد شما تا چ حدی بودو در چ قسمتایی بود

میخوای عادت شی یعنی احساس انقباض داری؟ سونوگرافی دادی؟طول سرویکس آخرین بار چقدر بوده

اخرین سونو م غربالگری اول بود ۴ هفته پیش همچیم اوکی بود تازه بهداشت بهم میگفت کمتر بخوابو استراحت کن وزنت بالا رفته دیگ نمیدونم ب کدوم سازشون برقصم

منم لک بینی اصلا از اولشم یه بارم نداشتم ولی خیلی استرس گرفتم میگم خدایا هیچی نشه درد شما تا چ حدی ب ...

میگن طبیعیه چون بچه داره جا باز میکنه 

من با وجود مصرف شیاف هنوزم ی وقتایی درد دارم. منم اکثر وقتا استراحت و هیچ کاری نمیکنم تا دردم میگیره فوری به سمت پهلوی چپ دراز میکشم. گاهی هم باد میپیچه و باعث درد میشه. کلا درد بدون لک و خونریزی میگن اشکالی نداره. استراحت کن

از دیروز از جام تکون نخوردم اصن از وقتی حامله شدم ۸۰ درصد دراز کش بودم این ده روز اخیر یکم سر پا بود ...

جاروبرقی کشیدن تا بارداری خوب نیست . بیشتر استراحت کن . اگه خیلی نگرانی یه سونو همینجوری آزاد برو انجام بده . کاملا درکت میکنم . منم تو بارداری سر کوچکترین تغییری استرس میگرفتم میرفتم سونو میدادم خیالم راحت بشه . درسته هزینه میشد ولی خیالم راحت میشد . همین برام کافی بود .