2777
2789
عنوان

علائم بارداری

| مشاهده متن کامل بحث + 226 بازدید | 46 پست
ترشح چی ؟میگن ترشح زیاد میشه

اون که اصلن ....الان هم که در ماه ششم هستم ترشح ندارم..فقط میتونم بگم به شما که در اقدام هستید منتظر نباشید این انتظار خیلی لطمه آوره....خودتون سرگرم کنید..بیرون برید فیلم ببینید کتاب بخوانید. ...خودتون از شر این افکار مزاحم و استرس و انتظار دور نگه دارید

یه جوری از نوک کوه های بلند حرف میزنی ، که آدم دوست داره پرواز کنه..... 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

منم این ماه اقدام داشتم ومث شما منتظرم تازه چون پلی کیست بودم این ماه دارومصرف کردم ولی انقدر ماهای ...

ایشالله که این ماه مامان شدی اتفاقا میگن وقتی استرسو میذارس کنار اون ماه حتما باردار میشی 

خدایا مراقب ماهی کوچولوی من باش❤️
بچه ها من دو روزه صبا ک از خواب پا میشم شدیدا ترشحات رقیق دارم... مجردم... دلیلش نمیدونم چیه... البت ...

احتمالا داری تخمک آزادمیکنی

کوچک رویایی من! برایت یک مشت بوسه میفرستم. بازهم هست .... ازین بوسه های عاشقانه برایت زیادکنارگذاشته ام
ایشالله که این ماه مامان شدی اتفاقا میگن وقتی استرسو میذارس کنار اون ماه حتما باردار میشی 

استرس که دارم سعی میکنم فکرمومشغول کنم.ممنون

کوچک رویایی من! برایت یک مشت بوسه میفرستم. بازهم هست .... ازین بوسه های عاشقانه برایت زیادکنارگذاشته ام
احتمالا داری تخمک آزادمیکنی

اخه روز تخمک گذاریم نیست... تازه ۸ روز از اول پریودم گذشته... البته یخورده بی نظم شده پریودم بخاطر استرس... و اینم بگم دفه اوله ک دو روز پشت سر هم اینجوری شدم... اسن حالت باعث شده کمر درد بگیرم

بس دعاها که خلاف است و هلاک... کز کرم می نشنود یزدان پاک... شکر ایزد کن دعا مردود شد.. ما زیان پنداشتیم ان سود شد.. مصلح است و مصلحت را داند او.. آن دعا را باز می گرداند او...

بچه ها من دو روزه صبا ک از خواب پا میشم شدیدا ترشحات رقیق دارم... مجردم... دلیلش نمیدونم چیه... البت ...

چیزی نیست ،به نظر من طبیعیه ،شما چون مجردی بیشتر عفونت قارچی میگیری تا باکتری برای همین اگه همیشه خودتو خشک نگه داری و توی خونه شلوار نخی بدون لباس زیر بپوشی همیشه رحمت سالم می مونه

اون که اصلن ....الان هم که در ماه ششم هستم ترشح ندارم..فقط میتونم بگم به شما که در اقدام هستید منتظر ...

اره واقعا انتظار ادم و خل میکنه ،منکه دیگه اصلا به علامتا توجه ندارم بسکه علائم داشتم و پریود شدم 😔 فقط این ماه معجزه میخوام اگه باردارنباشم باید برم ivf شما مادری دلت پاکه برای منتظرادعا کن ،انشاالله خدا فرزند سالم و صالح بهت بده گلم❤❤❤😘

من به دستان خدا خیره شدم معجزه کرد......خداجونم منتظر معجزتم....😍❤❤🙏
احتمالا بارداری عزیزم... امیدوارم‌ک خدا ی نی نی خوشگل بذاره تو دلت... برا منم دعا کن .. میبوسمت 💋😘

وااار خدا از دهنت بشنوه عزیزممم ایشالله شمام به همه خواسته های دلت برسی❤

خدایا مراقب ماهی کوچولوی من باش❤️
چیزی نیست ،به نظر من طبیعیه ،شما چون مجردی بیشتر عفونت قارچی میگیری تا باکتری برای همین اگه همیشه خو ...

اخه عزیزم میگن ترشحات قارچی علائمش بد بود بودن و احساس درد و سوزش و خارشه... من ندارم این علایمو.. امیدوارم ک خوب شم زود... اذیت میکنه کمرم

بس دعاها که خلاف است و هلاک... کز کرم می نشنود یزدان پاک... شکر ایزد کن دعا مردود شد.. ما زیان پنداشتیم ان سود شد.. مصلح است و مصلحت را داند او.. آن دعا را باز می گرداند او...

وااار خدا از دهنت بشنوه عزیزممم ایشالله شمام به همه خواسته های دلت برسی❤

مرسی فداتشم.... ایشالا همه ب آرزوهاشون برسن... 

چیزی نیست ،به نظر من طبیعیه ،شما چون مجردی بیشتر عفونت قارچی میگیری تا باکتری برای همین اگه همیشه خو ...

بنفشه جون برام پست گذاشتی؟ نمیدونم چرا باز نمیکنه... مینویسه صفحه ای پیدا نشد