2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین فقططططط برو دنبال علاقت توو هر کاری خوب باشی پولشم خوب میشه اما تا عاشق کارت نباشی نمیتونی توش خوب باشی

روز های اینده قطعا بهترین روز ها هستند  ...... کاربر جدید نیسم کاربری قبلیم و ترکوندن

من خودم دیپلم برق دارم از مهرماه میرم دانشگاه شوهرمم سیکل داره درس نخونده ب عوضش یه حرفه ای رو دنبال کرده که الان وضعیت مالی خیلی خوبی داریم از خیلی خوبم بالاتر سن جفتمونم کمه اما همچی داریم.من زندگی خودمو گفتم و کاری ب درس و تحصیلات بقیه م ندارم

تُن ماهی میخوری فازه کوسه ور ندارررررر😂
شوهرم ارشد باستان شناسی و شغل آزاد خودم لیسانس علوم تربیتی و معلم   شما رشته تون چیه؟

خانومی شما پیام نور خوندید 

من میخام علوم تربیتی پیام نور بخونم 

خوبه امیدوارم باشم برای معلمی البته ۲۷ سالمه؟؟

(چیزچیست) ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ کلمه ایست شگفت انگیز در زبان فارسی که میتواند جایگزین کلماتی دیگر شود.   
خانوما لطفا به منم بگید حقوق بهتره یا روانشناسی اینده شغلیش

هر دوتاش نیاز به تحصیلات تکمیلی داره و با لیسانس بدون پارتی نمیتونی کار پیدا کنی

حقوق بخونی بعدش آزمون وکالت داری که از کنکور سخت تره

روانشناسی هم علاوه بر دانشگاه باید کلاس های آزاد مهارت آموزی و همیش ها رو شرکت کنی که هزینه بره