2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

انزيم هضمشون با هم متفاوته

بچت دل درد ميشه

قرار من با خدا اين شدكه.....من چشمهامو ببندم...دستمــٌ بذارم تو دست خدا وباهاش برم جلو....خٌـــدايا توي مسير دستمو ول نكني....مواظب سنگـاي جلوي پام باشي....من تا جايي چشمامو باز نگه داشتم كه ميدونستم چي خوبه و چي بد....ولي از اين به بعدش با تو.....من اسمشو ميذارم دوستي و تكيه به تو.....و تو اسمشو بذار تَوكٌـــل...ميدونم از توكل به هركس پشيمون ميشم ولي از توكل به تـــو هرگـــز....مواظبمون باش و هوامونو داشته باش❤️

خودمم این کارو کردم چون بچم تو بیداری سینه نمیگیره و وزنشم کمه سینه هام شیرش خورده نمیشه دکتر گفت بدوشم ویک کیل شیر خشک به شیر خودم اضافه کنم تا وزنش جبران بشه اما همچنان با این بچه وشیر نخوردناش مشکل داریم

منم از دکتر معروف پرسیدن گفت هیچ ایرادی نداره چون پسرم نخورد سری بعد یه شیر خشک خاص بهم داد که مخصوص مخلوط کردن با شیر مادر بود که البته اونم پسرم نخورد حالا تو امتحان کن ایشالله که بخوره 

اینکارو برای غلیظ شدنه شیر برای بچه های رفلاکسی انجام میدن که استفراغشون کمتر بشه

من اینکارو به این دلیل انجام میدمم

پزشک گفته بود بهم

گروه آبی.وزن شروع 70/5 ........> 67/300..........65.........>62........>قد 157.وزن هدف 59.  

من  خوندم چندين جا و نوشته شده اشكالي نداره 

فقط نميدونم بايد با آب مخلوط كنم طبق فرمول ٣٠ سي سي آب يك پيمانه و بعد به شير دوشيده اضافه كنم 

يا آب ديگه نياز نيست

من  خوندم چندين جا و نوشته شده اشكالي نداره  فقط نميدونم بايد با آب مخلوط كنم طبق فرمول ٣ ...

نه سی سیسی شیر بدوش یه پیمانه شیر خشک اضافه کن

گروه آبی.وزن شروع 70/5 ........> 67/300..........65.........>62........>قد 157.وزن هدف 59.