از این وامهای خونگی بزار بهترین راه برای پس انداز کردنه برای کسانی که هرچی دارن خرج میکنن مثل خودم اونجوری مجبورم بزارم کنار ولی نه همه پولت رو یه کمی برای خرجای خودت بزار
شوهرم تو نامزدی خیلی میگفت پس انداز از لازمه های زندگیه اما من اعتقادی نداشتم اول زندگی چون بی درامد شروع کردیم همه پس انداز دوران مجردیشو خوردیم پاک پاک که یهو کارش خوب شد ولی دیگه اعتقادی به پس انداز نداشت زد تو کار سرمایه گذاری
خدا خیلی واضح دیده میشه😊و خیلی معلومه که صدامو میشنوه😃کاش ادم باشم😀
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
ازین وام ها گذاشتم ولی دور و برم خانومایی میبینم که سطح درامد شوهراشون خیلی کمتره ولی انقد خوب وسایل ...
اونا حتما ازچزیهای ضروری میزنن من دوست ندارم لباسم نامرتب باشه ولی مثلا طلا داشته باشم مگه چقدر میخواییم زندگی کنیم که خودمون رو عذاب بدیم سفر هم خیلی خوبه دوست دارم زیاد سفر برم