2777
2789

سلام خانوما روزتون بخیر 😍 چند وقت پیش منو همسرم رفتیم دکتر واسه اقدام به بارداری که دکتر گفت چند تا آزمایش و عکس رنگی و اینا باید انجام بدیم ، البته من قبلا ای یو دی داشتم ولی دوساله درش آورده بودم و باردار نمی شدم ، آزمایش و عکس رنگی من نرمال بود ولی همسرم آزمایش هاش مشکل داره 

رسیده ها چه غریب و نچیده می افتند به پاي هرز  علفهای باغ کال پرست ❤❤❤

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تعداد اسپرم ها که باید بیست میلیون باشه پنج ميليونه و سرعتش هم کنه 😓 سونوگرافی هم گفت که واريکوسل داره باید عمل شه بعضی ها میگن عمل نکن بد تر میشه ولی دکتر میگه تا عمل نکنی امکان بارداری وجود نداره شما چیکار کردید عمل کردید  یا نه بعدا با دارو خوب شد ?

تعداد اسپرم ها که باید بیست میلیون باشه پنج ميليونه و سرعتش هم کنه 😓 سونوگرافی هم گفت که واريکوسل د ...

همسر من عمل کرد و بچه دار هم شدیم با حلوگیری 😐

همسرم دلیل من است. 💜🌱
خب عزیزم چطور شد باردار شدی ? عملش سخته 

عملشو مجردی انجام داده نمیدونم سخته یا نه ولی من با جلوگیری باردار شدم ینی حتا اسپرم رو هم داخل نریخت با منی ...

همسرم دلیل من است. 💜🌱
همسر من عمل کرد و بچه دار هم شدیم با حلوگیری 😐

واقعا 😃 میشه بیشتر توضیح بدی بعد عمل چقدر طول کشید حامله بشی 

واقعا 😃 میشه بیشتر توضیح بدی بعد عمل چقدر طول کشید حامله بشی 

عزیزم پنج سال از عمل همسرم گذشته بود ما اون مدت کلن جلوگیری داشتیم یک بار ک جلوگیری طبیعی داشتیم اسپرم رو هم داخل نریخت با این وجود قرص اورژانسی خوردم ولی بازم باردار شدم

همسرم دلیل من است. 💜🌱
عملشو مجردی انجام داده نمیدونم سخته یا نه ولی من با جلوگیری باردار شدم ینی حتا اسپرم رو هم داخل نریخ ...

چقدر خوب ولی میگن واريکوسل بعدا دوباره برميگرده یعنی بعدا بخوای دوباره بچه دار بشی باید بازم درمان کنی اینجوری سخته یکم 😖

چقدر خوب ولی میگن واريکوسل بعدا دوباره برميگرده یعنی بعدا بخوای دوباره بچه دار بشی باید بازم درمان ک ...

وا فکر نکنما همسرمن ک الان هیچ مشکلی نداره چن ماه پیشم ک باردار شدم شاکی شد رف پیش دکترش گف شما کگفتین درصد باروری پایین میاد😂😂🤗

همسرم دلیل من است. 💜🌱

زالو درمانی و طب سنتی رو اول امتحان کنید اگر جواب نگرفتید عمل کنید چون اولا جراحی خطرات خودش رو داره و معمولا اگر بخاطر بارداری باشه باید عمل باز انجام بشه که پرده شکمی توی این عمل پاره میشه و فرد دیگه نمیتونه ورزش ها و تحرکات سنگین رو انجام بده و این قضیه باهاش هست تا آخر عمرش دوما در جراحی احتمال بازگشت و عود بیماری هست یا اصلا ممکنه جواب و نتیجه ی مطلوب رو نده و بارداری صورت نگیره سوما طی تحقیقات میدانی که انجام شده کسانی که جراحی واریکوسل انجام دادن معمولا فرزندان دختر متولد میکنن و احتمال پسر شدن فرزند ۱ به ۲۰ هستش و با توجه به بالا رفتن آمار تولد دختران این قضیه هم باید مورد توجه قرار بگیره البته من این رو که میگم دختر و پسر برام فرقی نداره جبهه نگیرید لطفا😊 چهارما هزینه های گزاف و اضافی جراحی هم هست حالا شما فعلا زالو درمانی رو امتحان کنید اگر نتبجه نگرفتید اونوقت بفکر جراحی باشید جراحی انتخاب و اولویت اولتون نباشه

برای مادرم یک صلوات بفرستید و برای مادر شدنم هم یک دعای خیر کنید ممنونم فعلا باردار نیستم ولی تیکرم به همین زودی واقعی میشه😊
عزیزم پنج سال از عمل همسرم گذشته بود ما اون مدت کلن جلوگیری داشتیم یک بار ک جلوگیری طبیعی داشتیم اسپ ...

خب خداروشکر عزیزم پس اميدي هست شوهرم  از عمل خیلی ميترسه  ميگه اصلا بچه نمیخوام 😄 

خب خداروشکر عزیزم پس اميدي هست شوهرم  از عمل خیلی ميترسه  ميگه اصلا بچه نمیخوام 😄

نبابا چ ترسی این همه شما سونو واژینال واین چیزا درد میکشین یبارم اون.. ولی نترسین تو بچه دار شدنتون مشکلی پیش نمیاد خدا بزرگه کار ک بخاد بشه میشه

همسرم دلیل من است. 💜🌱