2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

كاراشونو تو اينستا ديدم.واقعا هيچ دردي رو حس نكردين؟من از اونايي ك انجام دادن پرسيدم و راضي بودن&nbs ...

درد فقط قسمت قوز یکم حس میشه اونم شاید فکر کمم بستگی به قوز داره ولی درد نیست یکم حس میشه سوهان کشیدنش که خود دکتر پرسید حس میکنی؟گفتم آره گفت صداشم درنمیاد😂بعد بی حسی زد باز کمتر شد ولی آزاردهنده نیست من خودم خیلی لوسم ولی اوکی بود مخصوصا این که آرامبخش میزنن آدم تو خواب و بیداریه

من حتی با این که در حالت عادی سرم گیج میرفت و خون و آمپول میدیدم فشارم میفتاد اونجا هیچچچیم نشد ۱دیقه بعد عمل از تخت پاشدم رفتم ۱۰ دیقه رو مبل نشستم احتیاطا بعد پاشدم رفتم خونه

سلام بله آره خیلی راضیم البته هنوز ورم داره مخصوصا اگه شبا چسب نزنم ولی تقریبت همونی شد که میخواست ...

مباركت باشه عزيزم،بيني من قوز نداره،فقط دوس دارم پره هاش جمع بشه و فرم قشنگي بگيره،شما راضي هستين؟درد نداشت؟خون زيادي از بيني مياد بعدش؟

درد فقط قسمت قوز یکم حس میشه اونم شاید فکر کمم بستگی به قوز داره ولی درد نیست یکم حس میشه سوهان کشید ...

من قبلا قوز خيلي كوچيك رو بينيم داشتم ك فيلر  تزريق كردم خيلي كم،اصلا بعدشم كسي نفهميد.زياد تغييري نكردم،بيخودي بود انگار،ب نظرتون تيپ پلاستي رو انجام بدم؟دايركت پيام دادم صحبت كردم باهاشون ولي هنوز وقت نگرفتم،ولي بيشتريا ك ازشون سوال كردم راضي بودن

مباركت باشه عزيزم،بيني من قوز نداره،فقط دوس دارم پره هاش جمع بشه و فرم قشنگي بگيره،شما راضي هستين؟در ...

آره خیلی راضیم

اگه قوز نداری یه عمل داره فقط پره هارو جمع میکنه اونو ندیدی؟حدودا ۲ونیمه 

بعدش مسکن میده یکم که بی حسیش رفت درد خیلی کم داشتم واقعا جزئی بود تا این که داروهارو خریدم مسکنو خوردم دیکه هیچ دردی نداشتم

خونش بستگی به بدن داره تا حدودی

من صبح عمل کردم فیلترر که گذاشت شبش دراوردم باندشم دراوردم ولی فرداش رفتم بیرون راه رفتنی خون اومد که باند گذاشته بودم دیگه بعدش خون نیومد فقط خشک شده بود باید قطره میزدم هی تا کامل بره 

من قبلا قوز خيلي كوچيك رو بينيم داشتم ك فيلر  تزريق كردم خيلي كم،اصلا بعدشم كسي نفهميد.زياد تغي ...

بستگی به بینی داره اگه بینیت نرماله فقط میخوای قشنگ تر شه تیپ پلاستی عالیه من خودمم یه عده که نفهمیدن عمل کردم یه عده هم که فهمیدن تعجب کردن که چرا عمل کردم ولی بازم خیلی قیافم تغییر کرد

کسی که دماغش خیلی ایراد داره خب شاید بعد عملم ایده آل نشه  بالاخره نمیتونه دماغ جدید بذاره که 

اینم بگم اما بینیت باریک نیست مناسب نیست برای عمل چون پهن تر از قبل میشه

آره خیلی راضیم اگه قوز نداری یه عمل داره فقط پره هارو جمع میکنه اونو ندیدی؟حدودا ۲ونیمه  بعدش ...

خداروشكر ك راضي هستي عزيزم،قبلا بينيم قوز خيلي كمي داشت ك فيلر تزريق كردم الان ٤ماهي ميشه ولي تغييري نكردم ب اون صورت كسي ك نفهميد.فيلر ك ماندگارينداره برميگرده.بينيم گوشتي نيس بيشتر دوس دارم فرم بگيره و پر ه هام جمع بشه

خداروشكر ك راضي هستي عزيزم،قبلا بينيم قوز خيلي كمي داشت ك فيلر تزريق كردم الان ٤ماهي ميشه ولي ت ...

آره فیلر فایده نداره اصلا

اون که گفتم فقط پره هارو جمع میکنه یه نگاه بنداز اگه نخوای به قوز دست بزنی اون خوبه 

البته من به پره هام دست نزدم فقط نوکشو جمع کرد و صاف کرد و نوکشو بالا برد