2777
2789
عنوان

ی تست زدم هاله انداخته ینی چی؟؟

230 بازدید | 29 پست

سلااام اجیا خوبین؟؟تستی ک دیشب عکسشو گذاشتم بعدا ک رفتم سراغش خط انداخته بود اما تستی ک امروز صب زدم کمتر از دودقیقه ی هاله خییییلی کمرنگ افتاد.امروز موعدمه...دیشبم دل پیچه شدید گرفتم ولی درد پریودی نبود الانم گاهی زیر دلم و پهلوی چپم تیر میکشه...ینی امیدوار باشم؟؟

دختر نازم ازوقتی اومدی ب زندگیم روزای قبل تورویادم نمیاد💙من واسه لمس دستای کوچولوت خیلی غصه ها خوردم تو تموم زندگی منی💕بیا باهم دیگه دعا کنیم واسه همه اون مامانایی ک منتظر یه فرشته کوچولو مثل توهستن...فاطمه کوچولوی من تو از پیش خدا اومدی اندازه همه فرشته های خدا پاکی ازش بخواه توی دل همه منتظرا فرشته بکاره...آمین  

تا پریود نشدی امیدوار باش .

هومیوپاتی سلامتیمو مدیونتم . دوستای نی نی سایتی زیاد درباره هومیوپاتی سوال میکنن . هومیوپاتی یه روش درمانیه ضد التهابه خیلی از پزشکا تو خارج از کشور بیمارای الرژی والتهابی شون رو ارجاء به پزشک هومیوپات میدن .با اینکه تو کشورمون این پزشکا کم نیستن ولی ناشناخته ان اگه یه سرچ تو گوگل کنید اسم وادرسشون هست تو کل کشور هستن  . خیلی از مشکلات مثل کیست واندومتریوزو.... با چند ماه درمان هومیوپاتی قابل درمانه .خوبی این روش اینه که بعد درمان وقطع دارو  احتمال عودبیماری خیلی خیلی کمه چون کار هومیوپاتی تقویت بدن خود فرده تا بدن خودش با بیماری مبارزه کنه .خلاصه برای بیماریهایی که تو طب شیمیایی درمان قطعی نداره وفرد باید کل عمرشو دارو بخوره هومیوپاتی با چند ماه میتونه براش معجزه کنه وخوب بشه .بیماریهای داخلی واعصاب والرزی ونازایی وتیروئید و...از این جمله اند .دراخر اینم بگم سینا طب ارسال دارو به کل کشور دارهتوی این تایپیکم درباره هومیوپاتی توضیح دادم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مباركه 

ینی میشه؟؟؟  

دختر نازم ازوقتی اومدی ب زندگیم روزای قبل تورویادم نمیاد💙من واسه لمس دستای کوچولوت خیلی غصه ها خوردم تو تموم زندگی منی💕بیا باهم دیگه دعا کنیم واسه همه اون مامانایی ک منتظر یه فرشته کوچولو مثل توهستن...فاطمه کوچولوی من تو از پیش خدا اومدی اندازه همه فرشته های خدا پاکی ازش بخواه توی دل همه منتظرا فرشته بکاره...آمین  
رو جعبه ی بی بی چک نگاه کنی میفهمی یعنی چی؟من واقعا برام جای سواله یعنی هیچ کس برشور بی بی چک رو نمی ...

عزیزم کسی که تو این حاله میدونه چی به چیه ولی انقدر ذوق داره دوست داره بقیه ام تصدیقش کنن

خدایاااااا شکرت بابت معجزه کوچولوت این لذت به دوسال انتظار میارزه 😍😍😍😍😍😍😍🎈🎈🎈🎈🎈🎈🤰🤰🏻🤰🏻🤰🏻🤰🏻🤰🏻🤰🏻
رو جعبه ی بی بی چک نگاه کنی میفهمی یعنی چی؟من واقعا برام جای سواله یعنی هیچ کس برشور بی بی چک رو نمی ...

خوندم هزاربار استفاده کردم...ولی ب تجربه بیشتر اعتقاد دارم😔

برای منم دقیقا همینطوری بود شبش زدم دیر هاله انداخت ولی صبح زده سریع دوتا خط افتاد ولی خیلی کمرنگ بود همون روزش رفتم ازمایش دادم باردار بودم پنج هفته

دنیام پسرم❤ آرسام💙 💙💙💙