2777
2789

این ک میگی یعنی چ

❌️کلاس مکالمه و گرامر از پایه❌️ قسطی❌️ بعداز رضایت شهریه رو بده 🤓  با روش ابداعی خودم سریع و اسون و کم هزینه  اینم  نطر شاگردای نی نی سایتم https://www.ninisite.com/discussion/topic/3625153/کی-دوست-داره-زبان-فول-بشه-پولشم-بعداز-رضایت?postId=116182736

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه بار وارد بشید مجددا خارج بشید درست میشه

مَرد هستم، همین...                                                                                                                              پرسیدند ادب از که آموختی؟ گفت: از کاربران نی نی سایت.
ممنون از همتون.بیداری انرژی کیندالینی یا همون کیهانی هدف نهایی یوگا هست که احساس میکنم در من داره بی ...

خو دبگه تمرین نکن تموم میشه 

یعنی یه جورایی داری چشم سومت رو باز میکنی

راستش من شدیدا به اسلام و  خدا اعتقاد دارم و چون میخواستم روحم کاملتر بشه و ذهنم آروم بشه به طور ناخواسته به این راه کشیده شدم.در واقع تو هر سایتی که میرفت مینودشت که ایرادی نداره ولی بعدا برام معلوم شد که راه خیلی اشتباهی رو رفتم

ممنون از همتون.بیداری انرژی کیندالینی یا همون کیهانی هدف نهایی یوگا هست که احساس میکنم در من داره بی ...

چجوری به این مرحله دسیدی؟؟؟الان از چی میترسی؟؟

مارا بجز خیالت فکری دگر نباشد..
راستش من شدیدا به اسلام و  خدا اعتقاد دارم و چون میخواستم روحم کاملتر بشه و ذهنم آروم بشه به طو ...

مشکلت با این قضیه چیه؟؟یکم واضح تر توضیح میدی

مارا بجز خیالت فکری دگر نباشد..

غسل توبه کن

نماز توبه بخون

اصلا دیگه دستوراشو انجام نده

ب محض اینکه اینکارو کردی اعصابت بهم میریزه باید تحمل کنی و با دعا و نماز خودتو اروم کنی

متاسفانه راهیه ک رفتی

اگه ادامه بدی دیوانه میشی و اگه برگردی باید سختیاشو تحمل کنی اما اخرش اروم میشی

منم شنیده بودم یوگا شیطانیه

راستش اول از چاکرای ریشه شروع کردم و درواقع هیچ کار خاصی نکردم.امروز ظهر سعی کردم که با قدرت ذهنم چاکرای ریشه رو باز کنم که برای اولین بار هم این کارو کردم  ولی یه دفعه به طور غیر ارادی تو ذهنم گفتم که انرژی حیاتی بدن فعال میشود و بعدش یهو صدایی مثل شی شی شی تو گوشم اومد و یه حرارت و انرژی قوی از پایین کمرم به سمت گلوم اومد و بعد یه دفعه به خودم اومدم و خودم رو باترس از آون حالت خارج کردم