2777
2789

یبار وقتی هشت سالم بود

وقتی پدر بزرگم خواب بود ناخن های پاشو لاک زده بودم اونم قرمز

خداروشکر منم تیرماه مامان شدم به خواست خدا دوست گلم میشه برای سلامتی نی نی ام واینکه به سلامتی بیاد بغلم یه صلوات بفرستی؟*****|**************یه زحمت دیگه هم برات دارم دوست مهربون نی نی سایتی من میشه سه تا صلوات هم برای سبز شدن دامن بی اولادا بفرستی  میشه گلم؟ انشاءالله همه دوستای منتظرمون به زودی باردار بشن بحق اولاد علی آخه انتظار خیلی سخته من خودم سه سال انتظار کشیدم انشاءالله هیچ زنی بی اولاد نمونه وهمه ی آبجی های گلم بزودی مامان بشن 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خونه مونو آتیش زدم

داداشمو انداختم توو کانال فاضلاب

داداشمو لباس دخترونه پوشوندم و کاغذ مچاله کردم گذاشتم جای موهاش و روسری سرش کردم بردمش بازار

رابط دختر همسایه مون و دوست پسرش هم بودم

یه کار دیگه ای هم که میکردم 

ملخ میگرفتم  مینداختم توی لباس بزرگترا که میترسیدن خیلی شر بودم  کارای پسرا رو میکردم

خداروشکر منم تیرماه مامان شدم به خواست خدا دوست گلم میشه برای سلامتی نی نی ام واینکه به سلامتی بیاد بغلم یه صلوات بفرستی؟*****|**************یه زحمت دیگه هم برات دارم دوست مهربون نی نی سایتی من میشه سه تا صلوات هم برای سبز شدن دامن بی اولادا بفرستی  میشه گلم؟ انشاءالله همه دوستای منتظرمون به زودی باردار بشن بحق اولاد علی آخه انتظار خیلی سخته من خودم سه سال انتظار کشیدم انشاءالله هیچ زنی بی اولاد نمونه وهمه ی آبجی های گلم بزودی مامان بشن 

ی بار مامانم تو حیاط فرش شسته بود و پهن کرده بود رو نردبون من شیلنگو برداشتم گرفتم رو فرش از روشم ی لگن آب کفی ریختم ک مامانم دید وامصیبتا افتاد دنبالم با اون دمپایی قهوهای جلو بسته ها ک میسوزونه ناجور چن بار انداخت نخورد بار آخر ک خورد تعادلمو از دست دادم افتادم تو حلبی روغن ک بغلاشو کامل باز کرده بود جرواجر شده بودم هنوزم جای زخما رو بدنم هست

ی بارم شیلنگو گرفته بودم ب لامپ توالت ترکیده بود 

کلا آب بازی دووووس🤪🤪🤪🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

با همکاری بچه های همسایه پوست شکلات برمیداشتیم توش سوسک سیاه مرده وسنگ وکلوخ وپشکل وکلی چیزدیگه مبزاشتیم وبعدم داخل طرف میزاشتیم یه پسرهمسایه داشتیم عقب مانده بود. ازش استفاده ابزاری. میکردیم هرکی رد. میشد. تومحل اینارو. بهشون تعارف میکردما میرفتیم پشت درخت قایم میشدیم جیغ زدن ملتو میدیدم ومیخندیدیم 

ازوقتی رفتی هردقیقه برام اندازه ۶۰ثانیه میگذره ....😓😓