2777
2789
عنوان

سزارین یا طبیعی؟ مسئله این است

224 بازدید | 36 پست

بچه ها من زایمانم هنوز پنجاه پنجاهه. من چیکار کنم؟ هفته ی سی و پنجم هستم و به شدت استخون های واژنم درد می کنه . پاهام و دستام ورم دردناک دارن و زانو درد و کمر درد اضافه شده. اصلا همه جای بدنم درد می کنه انگار . نمی تونم تکون بخورم. چاق هم شدم خیلی. خیلی استرس و ناراحتی دارم واسه زایمانم. اگه جور نشه و دکتر قبول نکنه سزارین شم چی. از درد طبیعی میترسم. میگم من که درد الان واژنم رو  با شکم درد هایی که گاه به گاه جدیدا سراغم میاد رو نمی تونم تحمل کنم، اون روز چی میشه. 😣😣😣 از ناراحتی و فکر و خیال دارم دیوونه میشم. 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من سز بودم...سز فقط عمل نمیفهمی...بعدش تا دوماه قشنگ داغون بودم...کمردرد هنوزم باهامه...من بیمارستان دولتی بودم و بی حسی از کمر...بمیرم دیگه از کمر بی حس نمیکنم امپولش وحشتناکه...بعدم از اینکه پاهام حس نمیکردم داشتم سکته میزدم...

اگه فكر ميكني واقعا نميتوني برو روانشناس 

يه برگه بهت ميده با عنوان فوبياي زايمان طبيعي

به بيمارستان ارائه ميدي و سزارين ميشي

اما اينو بدون طبيعي دردش متفاوته و بدن اون روز به راحتي براي زايمان آماده ميشه

خيلي از دردهاي الانت رو نخواهي داشت

فقط يك درد مثل يبوست شديد رو داري 

كه اونم در يك آن از بين ميره و تمام 😉

مباركه 🌺🌺

باردار نيستم تيكر تولد چهار سالگي پسرم♥️🧿♥️♥️
خب مگه اختیار و انتخاب با خودت نیست؟ من دکترم گفت طبیعی ولی من الا بلا سزارین اخرم سزارین شدم

نه بابا الان خیلی سختگیری می کنن. واسه سز هم گفته دکترم که دو تا نامه از متخصص ببرم اونوقت سز رو قبول می کنه . صد تا دکتر رفتم فقط یکی نامه داد. واسه همین پنجاه پنجاهه. هیشکی نامه نمیده. چون جزو اندیکاسیون نیست دیگه. منم میخوام بیمارستان دولتی زایمان کنم . بودجه ی بیمارستان خصوصی رو ندارم 😔

طبیعی من زایمان کردم هفت صبح تا ده شب درد کشیدم به گفته دکتر م یه زایمان خیلی سخت داشتم اصلا حاضر نیستم دوباره طبیعی زایمان کنم به هیچ عنوان 

هر جور شده سزارین کن البته بدن با بدن هم فرق داره اگه تحمل درد نداری طبیعی قبول نکن من خودم تحمل دردم خیلی زیاده ولی سر زایمان کم آوردم

خداوند شبان من است محتاج به هیچ چیز نخواهم شد
نه بابا الان خیلی سختگیری می کنن. واسه سز هم گفته دکترم که دو تا نامه از متخصص ببرم اونوقت سز رو قبو ...

اگه ۲ یا ۳ تومن داشتی با بیمه بیمارستان مردم عالییییه

من اونجا سز شدم هم دکترم هم خدماتشون عالی بود

نه بابا الان خیلی سختگیری می کنن. واسه سز هم گفته دکترم که دو تا نامه از متخصص ببرم اونوقت سز رو قبو ...

منم دولتی زایمان کردم کرج کمالی خراب شده اصلا رسیدگی نمیکنن البته الان ساختن میگن بهتر شده

خداوند شبان من است محتاج به هیچ چیز نخواهم شد
به من دوازده شهریور وقت داده سونو منم دو هفته جلوتره سی و هفت هفتس

من البته دقیقا جمعه سی و پنج هفته م تموم میشه. از دست این تاریخای جور واجور دیوونه شدیم. هر کی یه تاریخ میده به آدم. من که از این دوران بارداری خسته شدم. واقعا طاقت فرساست. مخصوصا این آخریا

قبلا تجربه ی طبیعی داشتی؟

نه منم بارداري اولمه 

ولي از خيليا شنيدم

ببين اگه اينستاگرام داري 

به اين پيج برو  خيلي زايمان طبيعي هاي راحتي رو نشون داده از مامان هاي ايراني

omidcenter

باردار نيستم تيكر تولد چهار سالگي پسرم♥️🧿♥️♥️