2777
2789
عنوان

اگه برگردین به ...

125 بازدید | 17 پست

امشب یکی از دوستام که فکر میکردم همسرش خیییلی خوبه بهم گفت از هم جدا شدن 

البته نامزد بودن وقتی از پسره تعریف میکرد خیلی تعجب کرده بودم مگه میشه اخه اینا که ظاهرا مشکلی نداشتن که 

خیییییییلی ترسیدم از ازدواج 

فکر میکنم نکنه کلا ازدواج اشتباهه

شما اگه برگردین به گذاشته باز ازدواج میکنید یا نه 

منظورم به همسر فعلی یا شخص مشخصی نیست کلا ازدواج میکنید یا نه 

و اینکه بهترین سن ازدواج رو چ سنی میدونید ؟

اشنایی قبل از ازدواج رو قبول دارید یا نه 

تعداد رای : 9
نظرسنجی
نه به هیبییچ وجه اشنایی قبل ازدواج رو قبول ندارم
2
22%
کاملا قبول دارم ادم باید دوستی های مختلف رو امتحان کنه بعد ازدواج
1
11%
دوستی رو قبول دارم ولی با حد و مرز و نه باهرکسی و دوستی های متعدد
6
66%

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بله اشنایی اگ حدو مرز مشخص داشته باشه خوبه ، سن ۲۵ ب بد خوبه

میشه بگی منظورت از حد و مرز چیه ؟ 

اگه ادم وارد رابطه بخواد بشه به نظر من باید بهترین حالت ممکنه خودش باسه توی اون رابطه 

این اشتباهه؟

یعنی زیاد بده بیرون باهاش بگه بخنده صمیمی باشه در حد دست دادن هم عادی باشه 

ولی اجازه ی درخواستِ دیگه ای به پسره نده 

شما نظرتون چیه 

صدبار برگردم عقب تو همین سن و با همین شخص ازدواج میکردم...نترس از ازدواج ریسکه اما اگه خوب انتخاب کنی ی عمر بهشتو رو زمین تجربه میکنی و خوشبختی و میچشی ..❤❤❤😍😍😍❤❤❤بچه ها نمیشه سن تعیین کرد از لحاظ عقلی مهمه...

ن اگه میدوستم قراره این اتفاقا بیفته هیچ وقت انتخابش نمیکردم  وبرای ازدواجم کلا سختگیری میکردم& ...

چ سخت گیری هایی مثلا 

مهریه ی بالا

از اول توقع بالا 

یا مثلا مهربونی کمتر 

یا چی؟

صدبار برگردم عقب تو همین سن و با همین شخص ازدواج میکردم...نترس از ازدواج ریسکه اما اگه خوب انتخاب کن ...

چقدر خوب عزیزم

خیییییلی خوشحال شدم 

ادم انرژی میگیره از کسایی که واقعا خوشبختن 

همیشه بمونین برای هم و خوشبخت باشین  

چ سخت گیری هایی مثلا  مهریه ی بالا از اول توقع بالا  یا مثلا مهربونی کمتر  یا چی؟

خیلی راحت قبولش نمیکردم میزاشتم برای بدست اوردن تلاش کنه  

توقع ام رو از اول بالا میبردم چون وقتی توقعت پایین باشه دیگه وقتی یچی رو ک حقته هم بخوای میگن ازتوقع زیاده 

با اینکه دوسش داشتم انتخابش نمیکردم اگه برگردم عقب کاش میشد برگشت 

ازدواجتون سنتی بوده یا نه ؟ 

من و همسرم ک پسرعمومم هس ۴ سال دوست بودیم البته با رعایت حد و مرز و بیشتر اخلاقاشو شناختم و واقعا زمان خوبی بود برای شناخت. بعدشم نامزدی کردیم...

خیلی راحت قبولش نمیکردم میزاشتم برای بدست اوردن تلاش کنه   توقع ام رو از اول بالا میبردم چون و ...

عزیزم مطمئنا الان هم ی راهی هست از الان بشین حسابی با خودت فکر کن یا یه مشاور برو راه رو درست کن 

که ۲۰ سال دیگه نگی کاش برمیگشتم و فلان و فلان میکردم 

الانم دیر نشده بخدا فقط باید بخوای که عوض کنی