2777
2789
عنوان

چطور جواب منفی بدم دلش نشکنه؟؟؟؟

404 بازدید | 24 پست

سلام خانوما خیلی نیاز ب همفکریتون دارم، یکی از اقوام خواستگاری کرده ازم، متاسفانه خود آقا پسر مستقیما خواستگاری کرده، ایشون صرع دارن و من نمیخام قبول کنم و نمیخام متوجه بشن ب خاطر بیماریشونه، چندین بار جدی جواب رد دادم تا اینکه دیشب دلم سوخت گفتم اجازه بده فکر کنم، با خودم گفتم بعد چند روز میگم فکر کردم نظرم منفیه، اما متاسفانه جدی گرفته و تو پیاماش داره برای آینده برنامه ریزی میکنه، باور کنید از شدت غصه از صب انگشت پام خواب رفته درست نمیشه وز وز میکنه، چطور جوابشو بدم طفلک دلش نشکنه؟ اگر شرایطش اینجور نبود حتما بهش فکر میکردم....

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بگو من از قبل کس دیگه ای رو دوست دارم...

بگو من نمیتونم شما رو خوشحال کنم 

یا بگو هنوز به اون حد پختگی و شناخت از خودم نرسیدم که آماده ی ازدواج یا رابطه ی عاطفی باشم....

یا بگو برنامه هام کلا با شما جور نیست

مثلا بگو من حتما میخوام مهاجرت کنم باید اونجا مستقل زندگی کنم

هنوز میخوام دنیا رو ببینم و تجربه پیدا کنم...

بگو من هر چی فکر میکنم به این نتیجه میرسم که کنار هم خوشبخت نمیشیم امیدوارم بهتون برنخوره و ناراحت نشید قطعا شما لایق بهترین ها هستید اما اجازه بدین این مسئله همینجا تموم بشه چون نظر من منفی هست.  همین 😑

یه معلم دینی تو دبیرستان داشتیم ، میگفت اگه یه مرد تو خیابون صداتون کرد ، نگین بله ! بگین  هان .  شاید همون لحظه داشته صیغه میخونده!                                                        اون اولین درس زندگیم بود ..😂🤭

صرع الان درمان داره ...دکتر طب سنتی اقای خیر اندیش وتبریزیان خیلی از بیماریهای لاعلاج رو دارن درمان میکنن ...لگد به بخت پسره نزن

#مهدی جان.....باید به پای اسم قشنگت بلند شد.....شوخی که نیست،صحبت سلطان عالم است.....
این آقای تبریزیان رو مواظبت کنید یه وقت از هاروارد نیان بدزدنش🤦‍♀️

حیف تو ایران کسی قدرشو نمیدونه....کی رو دیدی با60هزار تومن بیماری رو که پروفسور سمعی نتونست درمانش کنه بتونه درمان کنه بیماری رو ...جز همین آقای تبریزیان....همیشه مرغ همسایه غازه

#مهدی جان.....باید به پای اسم قشنگت بلند شد.....شوخی که نیست،صحبت سلطان عالم است.....