2777
2789
عنوان

دوماه زایمان کردم .....

306 بازدید | 29 پست

سلام خانم ها من چهل روز بعد از زایمان پاک شدم باز یک هفته بعد پاکی نزدیکی داشتم سه روز پریود شدم بعد پاک شدم یک هفته بعدش باز اگه بینی شروع شد 

کسی اینجور بوده ؟؟؟

با همه سختی هایی که کشیدم آخر عشقم امد بغلم ....خدایا به همه از این خوشمزه ها بده 🙏🙏🙏🙏تیکر تولد یه دونه دخملم 🤗🎂💝

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

https://t.me/joinchat/MJqsrQtwVxr6tO3EUhy4Lw

لینک گروه..انواع ختم ادعیه و ذکر حاجات مخصوص و عام...به حاجتمندان معرفی کنین تا ثوابش به شماهم برسه...

🌹فقط یک دعا کافیست تا سرنوشت انسان تغییر کند🌹

بسم الله...اول برای چهری دلربای عزیز زهرا س مهدی صاحب الزمان عج صلوات،دوم اگ معرفت داری برا تو دلیم صلوات بفرس.ثوابش×۱۰ براخودت🌹😊

پاك نشده بودين كامل

وقفه افتاده بين خونريزيتون

اون پريود نبوده ادامه خونريزي زايمانتونه

قرار من با خدا اين شدكه.....من چشمهامو ببندم...دستمــٌ بذارم تو دست خدا وباهاش برم جلو....خٌـــدايا توي مسير دستمو ول نكني....مواظب سنگـاي جلوي پام باشي....من تا جايي چشمامو باز نگه داشتم كه ميدونستم چي خوبه و چي بد....ولي از اين به بعدش با تو.....من اسمشو ميذارم دوستي و تكيه به تو.....و تو اسمشو بذار تَوكٌـــل...ميدونم از توكل به هركس پشيمون ميشم ولي از توكل به تـــو هرگـــز....مواظبمون باش و هوامونو داشته باش❤️

من تا ۴۰ روز لکه بینی بعد ده روز پاک بودم باز پریود شدم باز سه هفته پاک بودم بعد پریود شدم . الانم منتظرم طبق دوره ۲۸ روزم هفته دیگه پری بیاد . من سه ماهه زایمان کردم

نویسنده ؛ پژوهشگر ؛ تحلیلگر مسایل اقتصادی و مولف . دکترای اقتصاد هستم !  خداوند را شاکرم بخاطر خانواده و سلامتی ام 
پاك نشده بودين كامل وقفه افتاده بين خونريزيتون اون پريود نبوده ادامه خونريزي زايمانتونه

تا کی اینجوری هست یعنی ؟

با همه سختی هایی که کشیدم آخر عشقم امد بغلم ....خدایا به همه از این خوشمزه ها بده 🙏🙏🙏🙏تیکر تولد یه دونه دخملم 🤗🎂💝

من بعد از سزارین تا هفتاد روز اینجوری بودم گاهی پاک میشد بعد یکی دو روز باز لک میومد گاهی زیاد میشد مثل پریود گاهی کم مثل استحاضه .... بعد از هفتاد روز به مدت نه ماه پاک بودم و پریود نشدم

من تا ۴۰ روز لکه بینی بعد ده روز پاک بودم باز پریود شدم باز سه هفته پاک بودم بعد پریود شدم . الانم م ...

اوف چه سخته منم کلافه شدم😐

تا کی اینجوری هست یعنی ؟

من روزه ٥٧ ام كاملا پاك شدم

يني رفته رفته كم شد ديگه روز ٥٧ ام نيومد

قرار من با خدا اين شدكه.....من چشمهامو ببندم...دستمــٌ بذارم تو دست خدا وباهاش برم جلو....خٌـــدايا توي مسير دستمو ول نكني....مواظب سنگـاي جلوي پام باشي....من تا جايي چشمامو باز نگه داشتم كه ميدونستم چي خوبه و چي بد....ولي از اين به بعدش با تو.....من اسمشو ميذارم دوستي و تكيه به تو.....و تو اسمشو بذار تَوكٌـــل...ميدونم از توكل به هركس پشيمون ميشم ولي از توكل به تـــو هرگـــز....مواظبمون باش و هوامونو داشته باش❤️
قرص شیر دهی مصرف کن تا باردار نشی خون ریزی و لکه بینی طبیعیه

تا سه ماه بعد زایمان که حاملگی اتفاق نمیفته