چقد سخته این دوران انتظار الان ۲ساله چشم انتظارم همه کسایی که بعد از من ازدواج کردن بچه دارشون بجز من تو فامیل شوهرم فقط ما بچه نداریم ۴ساله ازدواج کردم ۲سال پیش اقدام کردم برای بارداری بعد از۳ماه با وجود تنبلی تخمدان باردار شدم اما ۲ماهه بود خود ب خود سقط شد بعداز اون ۶ماه صبر کردم دقیقا بعد از ۶ماه کیست تخمدان گرفتم تا چندماهم بخاطر اون اقدام نکردم باز کیستم خوب شد سنگ کلیه گرفتم😭😭😭 شد ۱سال...الان ک دیگه خوب شدم ۳ماهه اقدام کردم ولی هیچی که هیچی...هرکس منو میبینه فک میکنه نازا ام اولین سوالشون اینه حامله نیستی😭😭خیلی سخته الانم دارم با اشک مینویسم چیکار کنم😢
وا انقدر فکر و خیال نکن بابا اصلا بیخیال باش به حاملگی فکر نکن خودش میشه ،استرس نمیزاره حامله شی
دو بار در هفته ام رابطه داشته باش به چیزای خوب فکر کن
دلت را بتکان ٫اشتباهاتت وقتی افتاد روی زمین بگذار همانجا بماند فقط از لابه لای اشتباه هایت یک تجربه را بکش بیرون قاب کن و بزن به دیوار دلت ٫اشتباه کردن ،اشتباه نیست ٫در اشتباه ماندن اشتباه است
استارتر در مورد مشکلش با همسرش میگه بعد خیلی ها میگن بی محلی کن خواهررر😐 خیلی دوست دارم در جواب اینا این جمله معروف و بگم : ای که عزرائیل بهت محل بذااااره خواااهر 😁
ناراحت نباش ماهم منتظریم هم دل هستیم و دوست....منم یه سقط هجده هفته داشتم خیلی سخت بود خیلی زیاد.....دخترم و از دست دادم😭الآنم منتظرم توکل به خدا لابد صلاحی درکاره
ازمایش داده شوهرت ؟بعضیا کم تحرکی اسپرم دارن یا اسپرم کم دارن
دلت را بتکان ٫اشتباهاتت وقتی افتاد روی زمین بگذار همانجا بماند فقط از لابه لای اشتباه هایت یک تجربه را بکش بیرون قاب کن و بزن به دیوار دلت ٫اشتباه کردن ،اشتباه نیست ٫در اشتباه ماندن اشتباه است