سلام توروخدا جواب بدین هرکی عین من بوده..... ۸ تیر پریود .. ۱۴ تیر پاکی پریود ... ۱۹ تیر رابطه جنسی ب طوری که بدون کاندوم بود و منی بیرون از واژن تخلیه شد ولی پیشاب بطور کامل با واژنم در تماس بود ... ۶ مرداد دوروز جلوتر از موعد پریودیم ویک روز تو موعد پریودیم که ۸مرداده لکه بینی خیلی کم داشتم که طوری بود که سرویس میرفتم یا نوار میزاشتم یا خشک میکردم خودم رونبودیکدفعه اونم در حد دو یا چهارقطره یا ۳ قطره در کال روز میومد ولی هر موقع میرفتم سرویس تامپون یا دستمال داخل واژنم میکردم لکه قهوه ای بیشتر و خون کمی بود ...از ۶ مرداد تا ۸ مرداد لکه ببینی داشتم همراه با دل درد وداغ شدن که موقع لکه میمودبودبیشتر دیگه وقطع شد.... و ۹ مرداد ۲۱ روز بعد رابطه رفتم آز بتا دارم که شد 0/5 که از این تاریخ تا شب یازدهم لگن درد وکمردرد ب طوری که نمتونستم ب پشت بخوابم تیر ناگهانی هم میکشید موقع راه رفتن ...۴روز تاخیری ۲۴ روز بعد رابطعه دوباره آز بتا که 0/1 بود ... وسونوهم تو همین تاریخ یعنی چهار روز تاخیری گرفتم که ابعاد رحم نرمال .. فوکال درمیو متر و اندمتر دیده نشد ..اندومتر ۷ ... ادنکسها نرمال وشواهدی Ep در اندکسها دیده نشد .. تخمدان نرمال ... شواهدی ب نفع سا ک بارداری کاویته اندومتر دیده نشد .ولی دوباره گفته آز و سونوگرافی کنترل جهت بررسی Early Iup داده ... سوالام اینکه آیا من حاملممم ...آیا تا حالا شده از و بی بی نشون نده بعد دوماه متوجه بارداری شد ... آیا با پیشاب حاملگی امکان داره ..... اگه حامله نیستم پس چرا پریود نشدم تاالان فقط همون لکه هارو دیدم... ایا اون لکه های که من دیدم نشونه حاملگیه .... آیا عدم پریود نشدن نشانه حاملگیه ..... آیا میشه اون لکه هارو پریودی حساب کرد .... لقاح حداکثر دیر تشکیل بشه چقدره و نرمالش چقدره ... خانومای عزیزمن زیاد از سیکل سر در نمیارم لطف میکنید باتوجه ب تاریخ پریودکه شدم وپاکیش بگید روز تخمک گذاری واسه من کی بوده وروز پرخطری واسه بارداری ... من اصلاااااا نمیخوااااام حامله بشم چون موقعیتش اصلااااا ب هیچ وج نیست توروخدا اگه کسیی عین منه کمک کنه .... تورو خدا کمک کنید ... باسنمم گاهییی تیر میکشه یکدفعه کمرمم همینطور .. ولی زیر دلم که ۳ روز بعد تاخیر پریودیم بود رفتم حمام ونشستم زیاد تیر میکشید واذیت میشدم. دوباره کی بی بی بزارم من روز ۴بعد تاخیری ۳ تا امپول پرژسترون زدم ولی علآیمم ندارم پریود بشم