2777
2789
عنوان

بارداری با این علایممم ممنکنه

297 بازدید | 55 پست

سلام توروخدا جواب بدین هرکی عین من بوده..... ۸ تیر پریود .. ۱۴ تیر پاکی پریود ... ۱۹ تیر رابطه جنسی ب طوری که بدون کاندوم بود و منی بیرون از واژن تخلیه شد ولی پیشاب بطور کامل با واژنم در تماس بود ... ۶ مرداد دوروز جلوتر از موعد پریودیم ویک روز تو موعد پریودیم که ۸مرداده لکه بینی خیلی کم داشتم که طوری بود که سرویس میرفتم یا نوار میزاشتم  یا خشک میکردم خودم رونبودیکدفعه اونم در حد دو یا چهارقطره یا ۳ قطره در کال روز میومد ولی هر موقع  میرفتم سرویس تامپون یا دستمال داخل واژنم میکردم  لکه قهوه ای بیشتر و خون کمی بود ...از ۶ مرداد تا ۸ مرداد لکه ببینی داشتم همراه با دل درد وداغ شدن که موقع لکه میمودبودبیشتر دیگه وقطع شد.... و ۹ مرداد ۲۱ روز بعد رابطه رفتم آز بتا دارم که شد 0/5 که از این تاریخ تا شب یازدهم لگن درد وکمردرد ب طوری که نمتونستم ب پشت بخوابم تیر ناگهانی هم میکشید موقع راه رفتن ...۴روز تاخیری ۲۴ روز بعد رابطعه دوباره آز بتا که 0/1 بود ... وسونوهم تو همین تاریخ یعنی چهار روز تاخیری گرفتم که ابعاد رحم نرمال .. فوکال درمیو متر و اندمتر دیده نشد ..اندومتر ۷ ... ادنکسها نرمال وشواهدی Ep در اندکسها دیده نشد .. تخمدان نرمال ... شواهدی ب نفع سا ک بارداری کاویته اندومتر دیده نشد .ولی دوباره گفته آز و سونوگرافی کنترل جهت بررسی Early Iup داده ... سوالام اینکه  آیا من حاملممم ...آیا تا حالا شده از و بی بی نشون نده بعد دوماه متوجه بارداری شد ... آیا با پیشاب حاملگی امکان داره ..... اگه حامله نیستم پس چرا پریود نشدم تاالان فقط همون لکه هارو دیدم... ایا اون لکه های که من دیدم نشونه حاملگیه .... آیا عدم پریود نشدن نشانه حاملگیه ..... آیا میشه اون لکه هارو پریودی حساب کرد .... لقاح  حداکثر دیر تشکیل بشه چقدره و نرمالش چقدره ... خانومای عزیزمن زیاد از سیکل سر در نمیارم لطف میکنید باتوجه ب تاریخ پریودکه شدم وپاکیش بگید روز تخمک گذاری واسه من کی بوده وروز پرخطری واسه بارداری ... من اصلاااااا نمیخوااااام حامله بشم چون موقعیتش اصلااااا ب هیچ وج نیست توروخدا اگه کسیی عین منه کمک کنه .... تورو خدا کمک کنید ... باسنمم گاهییی تیر میکشه یکدفعه کمرمم همینطور .. ولی زیر دلم که ۳ روز بعد تاخیر پریودیم بود رفتم حمام ونشستم زیاد تیر میکشید واذیت میشدم. دوباره کی بی بی بزارم  من روز ۴بعد تاخیری ۳ تا امپول پرژسترون زدم ولی علآیمم ندارم پریود بشم 

خیلی طولانی بود نخوندم ولی بارداری با پیش اب خیلی درصدش کنه غصه مخور 😐✋

قلبمو شکست..روزها..ماه ها... بم بی توجه بود... کسی که عاشقش بودم..یروز که اصلا جواب زنگامو نمیداد بادوستاش پارتی گرفته بود...نوشتم:یروز توعصبی من بیخیال تو ناراحت من بیخیال توبی تاب من بی خیال یروزم نوبت تو میشه هی زنگ بزنی جواب ندم پیام بدی جواب ندم...اون زمان بهم پوسخند زد..چون میدونست چقد عاشقشم و مطمئن بود نمیشه من بهش بی توجه باشم...شروع شد ..اینبار هربار منو میشکست دیگه خودمو جمو جور نمیکردم...غرق بودم تو افسردگی تو غم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بنظر بارداری

روی پرده کعبه این آیه حک شده است: نَبِّئْ عِبَادِی أَنِّی أَنَا الْغَفُــورُ الرَّحِـــیمُ به بندگان من خبر ده که منم آمرزنده مهربان و من... هنوز و تا همیشه به همین یک آیه دلخوشم … ♥

ن عزیزم بیخودی فک نکن اگه لکه حاملگی باشه بتا باید خیلی بالا باشه کلا بتا زیر ۲۵ میگن منفیه:| خودتم گرمیجات بخور چیزیم باشه دفع میشه عسیسم

قلبمو شکست..روزها..ماه ها... بم بی توجه بود... کسی که عاشقش بودم..یروز که اصلا جواب زنگامو نمیداد بادوستاش پارتی گرفته بود...نوشتم:یروز توعصبی من بیخیال تو ناراحت من بیخیال توبی تاب من بی خیال یروزم نوبت تو میشه هی زنگ بزنی جواب ندم پیام بدی جواب ندم...اون زمان بهم پوسخند زد..چون میدونست چقد عاشقشم و مطمئن بود نمیشه من بهش بی توجه باشم...شروع شد ..اینبار هربار منو میشکست دیگه خودمو جمو جور نمیکردم...غرق بودم تو افسردگی تو غم 

پیشاب به معنی ادرار است. اون که منظور شماست درستش مذی است. مایعی که شفافه و قبل از منی میاد.

راه و رسم مردن را در مجال زندگانی دنیا نیاموخته ایم. چه گرانبهاست در نظر پروردگار، مرگ پاکان؛ همچنان که چیزهای کمیاب گرانبها هستند. به شما راست میگویم، به راستی من در این جهان به امتیازی آمده ام که تا کنون به هیچ بشری داده نشده حتی به...  ،زیرا خدای ما انسان را نیافرید که در جهان او را باقی بگذارد بلکه او را آفریده است تا در بهشت بگذاردش. 🍀 jesus christ.  به نام قدرت مطلق، نيروى برتر، نيرويى كه قدرتت از شمال تا جنوب و از شرق تا غرب گسترده شده. Angel