2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

با گوشت گوسفند مشکل داره... خیییلی هم میذارم بپزه... حدودا 4 ساعت رو شعله است ولی بازم شکم درد میگیر ...

ببین من بچه م کوچک تره ولی خوب یه چیزایی رو که دوست داره میگم

۱‌. بیسکویت رو میزنم تو شیر خیلی کم که شل نشه...شیر خشک خودش.... میچینم تو ظرف روش یه لایه خامه صبحانه میزنم دوباره یه بیسکویت به همون روش میچینم روش و اخرش یه مقدار عل میریزم اینو عصرانه دوست داره😁

۲‌.کسترد هم عصرانه میخوره

۳. میوه و اب میریزم تو مخلوط کن یه چی تو مایه های رانی میشه با قطعات میوه

۴. تست فرانسوی صبحانه یا عصرانه میخوره

برای شام ها دمپخت مرغ یا سوپ یا کوکو یا کتلت میخوره

دال عدس و عدسی هم خوشمزه س

دخترانم... رها ❤ و تو راهی💋

یه چیز دیگه م که خیلی دوست داره سیب زمینی ابپز میکنم با گوشکوب له میکنم جعفری ساتوری میزنم با دست استوانه ای میکنم میغلتونم توی پودر جوانه گندم و تفتش میدم تو روغن کم

با گوشت هم میبینی مشکل داره ران بوقلمون بگیر براش هر غذای گوشتی رو میشه باهاش درست کرد خوب در میاد ولی فقط رونش... سینه ش خشکه

من با بوقلمون کوفته تبریزی هم درست کردم براش