2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من۵سال

درک میکنم واقعا سخته خیلی سخته من آبروم رفته توی خانوادت ای زندگی میکنم که به محض ازداوج بچه دار میشن همه منو با انگشت نشون میدن میگن بچه نداره 

منتظر معجزه 
عزیزم تا سه ماه دیگه فرصت داری میشی استرس نداشته باش بعد از سه ماه دیگه اگر نشد حتما برو دکتر 

تحت درمانم تنبلی دارم

با آدم بی منطق بحث کردن مثل چایی دم کردن با آب سرده . ظاهرا داری همون کارو انجام میدی ولی عمرا به نتیجه دلخواه برسی
تحت درمانم تنبلی دارم

بگو خدا شکرت تنبلی دارم چنان بیماری های هست وحشتناک تنبلی چیزی نیست اینا رو که میگم رعایت کن درمان رو مرتب ادامه بده سال دیگه بچت بغلته. ببین ورزش پیاده روی ترک مواد غذایی مضر مثل شرینی برای تنبلی تخمدان مثل سمه پیاز درمانی رژیم غذایی سالم خوردن گوشت خرما عسل رازیانه ورزش ورزش ورزش 

منتظر معجزه 
بگو خدا شکرت تنبلی دارم چنان بیماری های هست وحشتناک تنبلی چیزی نیست اینا رو که میگم رعایت کن درمان ر ...

ممنون عزیزم باشگاه میرم شیرینی جات هم اصلا دوست ندارم

منم آرزو میکنم باهم باردار بشیم😍😍😍

با آدم بی منطق بحث کردن مثل چایی دم کردن با آب سرده . ظاهرا داری همون کارو انجام میدی ولی عمرا به نتیجه دلخواه برسی
ممنون عزیزم باشگاه میرم شیرینی جات هم اصلا دوست ندارم منم آرزو میکنم باهم باردار بشیم😍😍😍

خواهر من سه سال تحت درمان بود چققققد آمپول زد چقد درد سر داشت واسه تنبلی تخمدان اضافه وزن داشت من یه مدت ازش خبر نداشتم یه روز اومد خونمون باورت میشه شده بود پنجا نه کیلومیرفت باشگاه حساااابی وزن کم کرده بود ماه بعد زنگ زد گفت بارداره واقعا ورزش محشره 

منتظر معجزه 
خواهر من سه سال تحت درمان بود چققققد آمپول زد چقد درد سر داشت واسه تنبلی تخمدان اضافه وزن داشت من یه ...

آره خیلی تاثیر داره