2777
2789
عنوان

چقدر دوس دارم ب ی نفر فوش بدم اعصابم ب هم ریخته

| مشاهده متن کامل بحث + 331 بازدید | 38 پست
بلند شو برو جایی مهمون،یا پارکی،بازاری یکم قدم بزن و به چیزای دیگه فکر کن تا حالت بهتر بشه. من چند ...

نمیتونم برم بیرون امروز خونه نشین شدم خودمو زدم ب مریضی ک نرم سرکار... لعنت ب هرچی مرده لعنت

برایم وطن باش برایت شهید خواهم شد...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منن یادمه بچه بودم هر روز غروب مامانم با یه ژست خاصی میگفت وای چقدر دلم میخواد یکیو بگیرم زیرم یه فس بزنمش😃

و من  تا شب از کنج دیوار جم نمیخوردم😖گاهی همونجا میگرفت یه فس میزد منو😂😂😂باور کن

توکلت علی الله.... تا همه امیدم به توست،مرا از خطرات چه باک!
منن یادمه بچه بودم هر روز غروب مامانم با یه ژست خاصی میگفت وای چقدر دلم میخواد یکیو بگیرم زیرم یه فس ...

وای نه آدم دلش نمیاد بچه رو بزنه من ی آدم بالغ میخوام بزنمش

کاش خدا اینقد نزدیک بود بغلش میکردم کلی گریه میکردم.

خشم ندارم دلم شکسته از ادما.

ای خدا از تَهِ تَهِ دلم میخوام دامن همه منتظرا سبز بشه.🙏🌹خدایا ازت ممنونم به خاطر معجزه ات خوت مراقب نی نی کوچولوم باش🥰❤🌹

خارجیا کره ایا   تازه  با اون همه تفریحات و حاال خوب  وقتی عصبانی میشن   یه اتاقی هست ظرف ارو میشکونن یا ورزشی مثل اسکواش هست ک تمام خشم خودشونو با توپ محکم ب دیوار میکوبن اینقدرررر ادم اروم میشه  ولی تو ایران هیچی نیس برادتخیله عصبانیت  برا همینم همیشه ی تصادفی میشه همه میپرن ب هم.....تو ایران اسکواش هشت ولی گرونه متاسفانه و راهش دوره....خیلی ما ایرانیا گناه داریم 

بماند که میشد کنارم بمانی؛نماندی😢بماند ک کار دلم را ب حسرت کشاندی😔
خارجیا کره ایا   تازه  با اون همه تفریحات و حاال خوب  وقتی عصبانی میشن   یه اتاق ...

ما تو ایران وقتی خیلی خوشحالیم کار خاصی نمیتونیم بکنیم چه برسه ب عصبانیت 

من الان دوست دارم ی نفر باشه حسابی بزنمش و هرچی فحش تو دلمه بهش بگم

اگه دوس داری و دلت خنک میشه بیا به من فوش بده من ناراحت نمی شم حد اقل تو یک کم اعصابت راحت بشه عزیزم

https://harfeto.timefriend.net/16297043150045
همه فحشها و گلایه ها رو رو کاغذ بنویسید برای کاهش خشم، موثره.  من در تصوراتم با شاتگان تو شکم ...

من اگه ی اسلحه داشتم الان میذاشتم رو شقیقه خودم بدون شک...