2777
2789
عنوان

یه سوال🙆‍♀️☹

203 بازدید | 7 پست

سلام...

من ۴ ماهه زایمان کردم از ۴۰ روزگی زایمانم به بعد مرکز بهداشت بهم قرص شیردهی داد که بخورم...

منم هرشب سر یه ساعت معیین میخوردم تااااا تقریبا ۱۰ روز پیش که بردم واکسن پسرمو بزنم و قرص بگیرم ازشون که بهم ندادن...گفتن وزنت بیشتر از ۷۰ کیلو هست و این قرص واسه وزن بالای ۷۰ کیلو جواب نمیده...گفتم خودتون دادین...گفت اشتباه کرده مامای قبلیمون😐...گفت تا الان هرچی خوردی مثل این بوده که یه هورمون خیلی ضعیفو‌ وارد بدنت کردی...بجز قرص جلوگیری طبیعیم داشتم ولی باز میترسم چون این ماه پریود نشدم هنوز😐تقریبا یه ۱۵...۲۰ روز پیش بیبیچک زدم منفی بود(چون لک دیده بودم ترسیدم بیبیچک زدم)

سوالم اینه واقعا این که گفت بالای ۷۰ کیلو جواب نمیده درسته؟؟چون تو گوگل گشتم همچین چیزی ننوشته بود...

الان ۱۰ روزه قرصشو‌ نخوردم ...چیکارکنم؟

⚡یک عدد بی برق...⚡

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم اگه توان مالی داری میتونی قرص یاز بخوری.من 3ساله که میخورم و عوارض نداشته برام.بسته ای 60تومنه ...

اخه من شیر میدم...مشکلی نداره تو شیردهی مصرف شه؟

⚡یک عدد بی برق...⚡
اخه من شیر میدم...مشکلی نداره تو شیردهی مصرف شه؟

منم شیر میدادم به پسرم که پرسیدم از خانه بهداشت که گفت مشکلی نداره.البته من خودم شیرم از اول کم بود که از 7ماهگی شیر پاستوریزه دادم بهش.بعد شوهرم گفت قطع کن قرصو طبیعی جلوگیری کنیم منم قطع کردم و همون ماه ناخواسته باردار شدم.پسر دومم بدنیا اومد اونم از 40روزگیش یاز خوردم تا 5ماه خوب شیر خودمو دادم و بعدش چون ضعیف شدم شیر خشک و پاستوریزه دادم.الانم 3ساله مداوم میخورم و مشکلی ندارم.با دکتر زنان مشورت کن و قرص یاز بخور