2777
2789
عنوان

نامزدیم بهم خورد؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1015 بازدید | 70 پست
میشه بگی اهل کجایی منم تویه همچین جایی زندگی کردمو بیست سالمه بچه دارم ولی خیلی پشیمونم کاش میموندم ...

یکی از شهرستانای خراسان رضوی اره منم اگه به یکی از خواستگارام جواب مثبت میدادم الان بچم یه ساله بود

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یکی از شهرستانای خراسان رضوی اره منم اگه به یکی از خواستگارام جواب مثبت میدادم الان بچم یه ساله بود

من ۱۵عقدکردم 

بازخوبه اونجا نامزدی دارین برای شناخت اینا

شهرما تا عقدنکنی دخترپسرباهم بیرون اینا نمیرن

عشقم من شرط سنیم 4 تا 7 ساله پدر مادر خودم 9 سال تفاوت سنی دارن اصلا همو درک نمیکنن دایی و زن داییم ...

آخه سنت کمه گلم پسر زیر سی اصلا بفکر زندگی و ازدواج نیست فازش خوش گذرونی یه مرد که لااقل ۲۸یا ۲۹ باشه تازه کم کم داره یه چیزایی میفهمه پس خودت صبر کن لااقل به ۲۵ برسی عزیزم این ک تو خوابت برد یه نامزدی بهم بخوره دوروز دیگه بعد ازدواج با یه بچه شاید گوشیت و سایلنت کردی بچت بیدار نشه اقا از بیرون زنگ بزنه نتونی جواب بدی باید طلاقت بده یا اینکه مرد واقعی با فکر پخته میگه خب لابد کاری داره کارش و انجام بده میبینه تماس گرفتم زنگ میزنه متوجهی چی میگم 

کاش کودکی داشته باشم که دستان کوچکش دور انگشتم را زینت بدهد و آغوشم بوی تنش را بگیرد کاش روزی کودکی داشته باشم که مادر صدایم بزند کاش .......
آخه سنت کمه گلم پسر زیر سی اصلا بفکر زندگی و ازدواج نیست فازش خوش گذرونی یه مرد که لااقل ۲۸یا ۲۹ باش ...

نه بابا این بهونش بود خودم میفهمم یه ماهه کلا تغییر کرده هر چی میگم میزنه تو پرم تو این یه هفته ده بار بهش گفتم باهام بدرفتاری میکنی گفت میدونم

من ۱۵عقدکردم  بازخوبه اونجا نامزدی دارین برای شناخت اینا شهرما تا عقدنکنی دخترپسرباهم بیرون ا ...

اینجام همونجوریه ولی خانواده مامانم تهرانین اونا نمیزارن بدبخت شم وگرنه عمه هام همش میگن ترشیدی ازدواج کن دختر مجرد نمیره دانشگاه و.. 

یه سوال خارج از بحث  من شنیدم خراسانیا قبل عروسی بچه میارن درسته

بعضیا تو عقد حامله میشن چون تو عقد همش باهم میخوابن یه شب خونه پدر عروس یه شب خونه پدر داماد..  دوستایی داشتم که 7 سال تو عقد بودن

نه بابا این بهونش بود خودم میفهمم یه ماهه کلا تغییر کرده هر چی میگم میزنه تو پرم تو این یه هفته ده ب ...

منم همین و دارم میگم این سنش مال تشکیل خانواده نیست که تعهد باشه و مسئولیت پدیری بفکر صفا و خوشگذرونی مسلما ازدواج و محدودیت میدونه عزیزم هنوز خیلی جوونی گلم بفکر تحصیل و دنبال کردن علائقت باش و زیر ۲۵ سال بفکر ازدواج نباش انشالله یه ازدواج موفق با شخصی که لیاقتت و داشته باشه و قدرت و بدونه داشته باشی 

کاش کودکی داشته باشم که دستان کوچکش دور انگشتم را زینت بدهد و آغوشم بوی تنش را بگیرد کاش روزی کودکی داشته باشم که مادر صدایم بزند کاش .......
منم همین و دارم میگم این سنش مال تشکیل خانواده نیست که تعهد باشه و مسئولیت پدیری بفکر صفا و خوشگذرون ...

ممنون عزیزم به هر حال هضمش واسم راحت نیست هرچند به صبوری مشهورم :)