2777
2789
عنوان

طلاق

| مشاهده متن کامل بحث + 1147 بازدید | 116 پست
بچت چطور باباشو نمیشناسه ببخشیدا زیاد سوال میکنم

چون شوهرم یه ماه مونده به زایمانم منو گذاشت خونه پدرم و حتی روز زایمانم هم با من نیومد بیمارستان ،قرار بود یه شهر دیگه زایمان کنم پدرو مادرم منو بردن

شوهرم مثل غریبه ها تو وقت ملاقات اومد بعد از اونم یه دعوای اساسی راه انداخت و دیگه سراغ منو بچمو نگرفت

تا اینکه من شکایت نفقه و مهریه کردم اونم شکایت کرد که بچشو ملاقات کنه

تازه ادعا هم میکنه که ما نزاشتیم تا حالا بچشو ببینه و بچه رو مخفی کردیم

چون شوهرم یه ماه مونده به زایمانم منو گذاشت خونه پدرم و حتی روز زایمانم هم با من نیومد بیمارستان ،قر ...

چه شوهر بی معرفتی

خیلی ناراحت شدم برات ان شاءالله همیشه موفقیتای بچتو ببینی شیر زن

ازدواج نکردی؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چه شوهر بی معرفتی خیلی ناراحت شدم برات ان شاءالله همیشه موفقیتای بچتو ببینی شیر زن ازدواج ...

هنوز جدا نشدم

نمیدونم چقدر طول میکشه

چون شوهرم میگه طلاقت نمیدم و زیر مهریه میمونی

از طرفی خودش میخواد از دادگاه حکم ازدواج مجدد بگیره

چه شوهر بی معرفتی خیلی ناراحت شدم برات ان شاءالله همیشه موفقیتای بچتو ببینی شیر زن ازدواج ...

به خاطر دعات ممنونم عزیزم❤

ولی شیرزن نیستم😔

اگه حمایت خانوادم نبود تا الان دق کرده بودم

هنوز جدا نشدم نمیدونم چقدر طول میکشه چون شوهرم میگه طلاقت نمیدم و زیر مهریه میمونی از طرفی خودش م ...

همینکه ترکت کرده یه دلیل برای طلاقه

تو شکایت کنی بعد شش ماه نیاد زیر یه سقف باهات دادگاه طلاقتو میده

همینکه ترکت کرده یه دلیل برای طلاقه تو شکایت کنی بعد شش ماه نیاد زیر یه سقف باهات دادگاه طلاقتو مید ...

اون ادعا کرده که من خودم رفتم خونه پدرم موندم

بعدشم شوهرم در حال حاضر حتی خونه هم نداره و پیش پدرو مادرش میمونه 

صابخونه مون خونه رو فروخته بود و حتی شوهرم حاضر نشد یه خونه دیگه بگیره و کل جهیزیه منو یه زیر زمین گرفته بود اونجا انبار کرده بود

اون ادعا کرده که من خودم رفتم خونه پدرم موندم بعدشم شوهرم در حال حاضر حتی خونه هم نداره و پیش پدرو ...

خب تا دیر نشد باز شکایت کن نیومد ببرتت پیش خودش میتونی طلاق بگیری

نکنه یه وقت طلاقت نده خودشم برنگرده سر زندگیش که البته برنگشتنش بهتر از برگشتنشه لااقل طلاق میگیری با یکی بهتر ان شاءالله ازدواج میکنی

چند سالته؟

منم خیلی اجتماعی بودم ولی الان همش تو خودمم اصلا دیگه نمی تونم با آدم ها ارتباط بگیرم 

بعد یه مدت خوب میشی بازم 

منم اوایل مشکلم بازم از همه فاصله گرفتم اما الان خوب شدم خدارو شکر شما هم خوب میشی

خدایِ مهربونم شکرت ❤🙏