2777
2789
عنوان

طلاق

| مشاهده متن کامل بحث + 1147 بازدید | 116 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ایشالا که خوشبخت شی. آخه نمی دونم چرا سن که یه کم بیشتر میشه آدم خوشگل تر میشه من که اینجوری ام

چی بگم اره خیلیا اینطورن اما من خیلی اجتماعی نبودم واسه همین خیلی ها منو نمی شناختن. اگر خدا خواهد عدو سبب خیر شود همه دارن الان تو دادگاه تعریفم میدن اخه اینجا شهرستان هست. منم قیافه ام جونتر از سنم میزنه 

به معجزه ات امید بستم و تو قطاری از معجزه را در ایستگاه تلخ صبرم پیاده کردی، عاشقتم   عاشق!!
مرسی واقعا الان به دعا احتیاج دارم

خدا پشت و پناهت انشالله که دشمنت کن فیکون شه به اذن خدا برکت بیافته تو زندگیت دوران تلخیت تموم شه

به معجزه ات امید بستم و تو قطاری از معجزه را در ایستگاه تلخ صبرم پیاده کردی، عاشقتم   عاشق!!
چی بگم اره خیلیا اینطورن اما من خیلی اجتماعی نبودم واسه همین خیلی ها منو نمی شناختن. اگر خدا خواهد ع ...

چند سالته عزیزم

من برعکس شما خیلی اجتماعی هستم همه بهم میگن

خدایِ مهربونم شکرت ❤🙏
چند سالته عزیزم من برعکس شما خیلی اجتماعی هستم همه بهم میگن

من ۶۹ی هستم اما بهم میخوره ۷۵ی اینا باشم 

من کلا درونگرا هستم مشکلی هم با اجتماع ندارم اما خیلی سرم تو کار خودمه

چرا تو بهزیستی پسرتو ببینه؟

چون نمیتونه بچه رو با خودش ببره

با نظارت ما بچه رو تو بهزیستی میاد میبینه

دادگاه اینجوری حکم داره

خودش هم قبول نمیکنه بچه رو ببره خونه ببینه

بچم اصلا پدرشو نمیشناسه