2777
2789
عنوان

خرید از دیجی کالا

| مشاهده متن کامل بحث + 513 بازدید | 42 پست
گزینه پرداخت درب منزل و برداشتن ارسال رایگانم شده بالای ۱۵۰ تومن !!

من آخرین خریدم هفته قبل بود پرداختشم درب منزل انجام دادم

الانم دارم یه بسته دیگه سفارش میزنم اینم تحویل درب منزل میزنم

.Pain🔥you made me a believer

تمام محصولاتش وقتی به مرحله پرداخت میرسی هم گرداخت اینترنتی داره هم درب منزل ا1لا این چیزی که میگی ...

من زدم فقط پرداخت اینترنتی داره ک اونم واسه من مشکل داره☹️

کلا هر خرید اینترنتی میخوام انجام بدم کد امنیتیمو قبول نمیکنه

لطفا برای اینکه آرامش زندگیم برگرده دعا کنید و یه صلوات بفرستین♥️🥺

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

من پریروز سفارش دادم اولین روز ارسالش ۲۴ مرداده مسخره!!

🔺️🔻به عقایدهم احترام بذاریم 🔺️🔻اگر با نظرم مخالفی مودبانه بیانش کن تا دوستانه تبادل نظر کنیم. اگر نمیتونی لطفا ریپلای و بی ادبی  نکن🚫
من آخرین خریدم هفته قبل بود پرداختشم درب منزل انجام دادم الانم دارم یه بسته دیگه سفارش میزنم اینم ت ...

تهرانی حتما دیگه

کودک همسری فقط به یه کودک آسیب نمیزنه دومینو وار نسل اون کودک رو از عشق و علاقه و شناخت حقوقش محروم میکنه. درواقع تمام نسل بعد از اون کودک رو از داشتن والدین آگاه و عاشق و مسئولیت پذیر بی بهره میشن.#نه_به_کودک_همسری❤️وقتی جواب بی ادبیتو نمیدم ینی در شأن من نبوده همکلام بشم باهات، وگرنه جواب برای  امثال تو  فراوونه... 😊
تمام محصولاتش وقتی به مرحله پرداخت میرسی هم گرداخت اینترنتی داره هم درب منزل ا1لا این چیزی که میگی ...

شما که خرید زیاد دارید اجناسش اصله.من کرم ارایشی می خوام که فیکش زیاده.مطمئنه دیجی کالا روی اصل بودن جنس

شما که خرید زیاد دارید اجناسش اصله.من کرم ارایشی می خوام که فیکش زیاده.مطمئنه دیجی کالا روی اصل بودن ...

از سایت زنونه بخر اصله اغلب وسایلش

🔺️🔻به عقایدهم احترام بذاریم 🔺️🔻اگر با نظرم مخالفی مودبانه بیانش کن تا دوستانه تبادل نظر کنیم. اگر نمیتونی لطفا ریپلای و بی ادبی  نکن🚫

من ضدآفتاب بیزانس خریدم خیلی پشیمونم کاش میشد پس داد یلار بیشترم نزدم

سایت زنونه کدوم سایته؟اونم تخفیف داره؟

zanoone.ir تخفیف فکر نکنم

شما که خرید زیاد دارید اجناسش اصله.من کرم ارایشی می خوام که فیکش زیاده.مطمئنه دیجی کالا روی اصل بودن ...

از بیرون بگیر این چیزا رو.دیجی انقضا و ایناش مشخص نیس.من خیلی خرید میکنم حتی گوشت و‌مرغ و اینا ولی آرایشی نگیر

و خدایی که به شدت کافیست....
ربطی نداره منم تهرانم چرا درب منزل نداره

منم تهرانم دیروز زنه گفت نه دیگه پرداخت درب منزل نداریم !!

تمام اجناسش ضمانت اصالت داره

هر محصولیش که اصل نباشه زیرش زده غیر اصل

من اکثر لوازم آرایشی و بهداشتی خودم و همسر و بچم رو از دیجی میخرم محصولاتی که معمولا اصلش توی بازار گیرم نمیاد رو دیجی راحت میاره دم خونم میده🙂

من برقی و الکترونیکی هم زیاد ازش میخرم 

.Pain🔥you made me a believer