2777
2789
عنوان

مرغ خوشمزه

266 بازدید | 21 پست

سلام خانوما

یه روش پخت مرغ ک خیلی خوشمزه بشه بهم بگین.

خودم همیشه مرغو سرخ میکنم و بعد پیاز و فلفل دلمه و رب و ادویه تفت میدم میریزم روش خوشمزه میشه

ولی یه روش جدید میخوام اگه  بلدین بگین ممنون

امشب چندنفر مهمون دارم میخوام درست کنم

اللّهم عجّل لولیک الفرج

مرغ رو سرخ کن با نمک و فلفل

بعد اب بریز بذار قل بزنه

مفشو بگیر

قابلمه رو عوض کن

اب مرغو از صافی رد کن

پیاز سیز فلفل دامه بزن

رب هم تفت بده با نمک فلفل زردچوبه

بهش اضافه کن

زعفرونم اخراش بزن

غلیظ درست کن سسش رو

تیکر تولد چهار سالگی پسرم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

رفته بودم مهمونی خونه دوستم،گفت مرغشو با پیاز نگینی و سس مایونز و فلفل دلمه ای و نمک و ادویه مزه دار کرده گذاشته بمونه خودش آب میاره،بعدگذاشته بود پخته بود،آخر سر هم یه تفت کوچولو داد ک طلایی بشن فقط،کنارشم سیب زمینی و هویج سرخ شده بود،خیلی دوست داشتم

لطفا یه صلوات واسه سلامتی نی نیم مهمونم کنید🙏🌹
رفته بودم مهمونی خونه دوستم،گفت مرغشو با پیاز نگینی و سس مایونز و فلفل دلمه ای و نمک و ادویه مزه دار ...

یعنی باهمون موادی ک گذاشته بود مزه دار بشه پخته بود یا اون موادو گذاشته بود کنار

رفته بودم مهمونی خونه دوستم،گفت مرغشو با پیاز نگینی و سس مایونز و فلفل دلمه ای و نمک و ادویه مزه دار ...

چقد گداشته بود بمونه؟

مرغ ذغالی هم تقریبا موادش همینه

اللّهم عجّل لولیک الفرج
یعنی باهمون موادی ک گذاشته بود مزه دار بشه پخته بود یا اون موادو گذاشته بود کنار

با همون مواد ک مرغو طعم دار کرده بود،زعفرون نزده بود بخاطر من ولی هم رنگش هم طعمش خیلییی خوب بود

لطفا یه صلوات واسه سلامتی نی نیم مهمونم کنید🙏🌹