2821
2789
عنوان

زايمان زودرس

284 بازدید | 27 پست

سلام مامانا.من تو ماه پنجم هستم.كلا بارداري سختي نداشتم ولي چند روزه همش استرس دارم كه نكنم دور از جوووون همه منم دچار زايمان زودرس بشم.ميدونيد اگه كسي بخواد بشه از قبلش علايمي داره يا نه؟يا چي كار كنيم كه اين اتفاق نيفته☹️

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

این یه کرمه که به جون منم افتاده بود  فقط و فقط خودت اذیت میشی اگه بارداریت اوکی بوده طول سروی ...

آره خداروشكر  خوب بوده همه چيز ولي همش فكر و خيال مياد تو سرم

آره خداروشكر  خوب بوده همه چيز ولي همش فكر و خيال مياد تو سرم

بهش فک نکن من تا همین هفته پیش استرسشو داشتم دیگه دیروز دکترم گفت الان اگه زایمانم کنی بچت موردی نداره ول کن این زایمان زودرسو

خدایا شکرت😍

انشاالله که همه سر موقع زایمان کنند . ولی از علایمش انقباض رحم یعنی سفت  شدن رحم هست . که اگه طرف تحت نظر دکتر باشه و استراحت کنه و داروهای مربوطه که دکتر میده را بخوره ، بچه سر وقت به دنیا میاد . 

خواهر من ۲۹ هفته کیسه اب پاره شد . پله بالا پایین نرو . استراحت کن .. توالت فرنگی استفاده کن . کمر و شکمت را داغ نکن . عفونت نکن . هفته ای ۱ بار کشت ادرار بده . تو سونو بگو طول سرویکس را اندازه بگیره . بعدم این فکرا را نکن ب هرچی فک کنی همون میشه . توکل ب خدای بزرگ کن التماس دعا 

لایک نکن دوست عزیز ❤

تو فکر منم هزار تا چیز میاد،یبار میگه من دست بچمو تو سونو ندیدم،یبار میگم اگه بچم زود دنیا بیاد چیکار کنم،یبار میگم زبونم لال مریض نباشه ،هزار تا فکر اومده تو سرم تاالان،با اینکه سونوگرافی همیشه میگه بچت عالیه از همه لحاظ