خانوما شما اگر بخواین برای چند روز غذا از قبل تهیه کنید و داخل یخچال بذارین چه غذاهایی درست میکنید؟ غذاهایی میخوام که هم زود خراب نشن هم با گرم کردن مزشون بد نشه خیلی حالت موندگی نگیره.
تو یخچال که نمیشه چند روز نگه داشت در هر صورت طعم غذا عوض میشه . اما میتونی انواع خورشت و درست کنی ت ...
مادرم کمر درد دارن میخوام غذا برای چند روزشون بذارم تو یخچال چون هر روز نمیتونم برم ، خورشت و داخل فریزر گذاشتم ولی غذاهای دیگه رو نمیدونم تو فریزر بذارم چجوری میشه
سعی کن از روغن خوب یا کره استفاده کنی روغنهای مایع معمولی برن یخچال طعم بد میدن , غذات هم زیاد چرب نباشه . میتونی غذارو بدوت روغن نیم پز کنی روز اخر کمی پیاز توروغن سرخ کنی و رب هم تو همون روغن سرخ کنی بریزی تو غذات بزاری جابیفته
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
مادرم کمر درد دارن میخوام غذا برای چند روزشون بذارم تو یخچال چون هر روز نمیتونم برم ، خورشت و داخل ف ...
به مامانت بگوتوسطح صاف دراز بکشه پاهاشودراز کنه پاهاشوباتمام قدرت بکشه تاجایی که میتونه بعدش همین پای کشیده رو ببره بالا نگه داره چن روزی این ورزشاروبکنه نصف نصف کمرش خوب میشه این یه دکتر روسیه ای به مامانم گف الان کمرش خوب شده
ماغذا رو تازه به تازه مصرف ميكنيم چون تابستونه احتمال فساد بیشتره ولي سالاد الويه وقرمه سبزي قيمه، بادمجون وكوكوسبزي استامبولي وماکارانی رو میشه چند روز نگه داشت
مرسی عزیزم حتما بهش میگم متاسفانه دکتری که رفتیم اصلا هیچ راهنمایی خاصی نکرد فقط مسکن داده و گفته اس ...
نه این دکتر به ما گفت کمرباورزش و تغذیه خوب میشه براتغذیه هم گف کشک بخور هرروز حداقل ۲قاشق روغن زردگاوی بزن به کمرت جای خوابتوعوض کن وچهارمغز وبازنجبیل دارچین عسل قاطی کن بخور خرمابخور وشیره انگورباشیرمحلی شبهاقبل خواب یه لیوان بخور
ماغذا رو تازه به تازه مصرف ميكنيم چون تابستونه احتمال فساد بیشتره ولي سالاد الويه وقرمه سبزي قيمه، ب ...
بله درسته من خودمم همینکارو میکنم ولی مادرم متاسفانه کمردرد دارن دکتر استراحت داده بهشون منم هر روز نمیتونم برم براشون غذا درست کنم یا بفرستم به خاطر همین مجبورم. ممنون از راهنماییتون