2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ربطی به سونو نداره ها ببر دکتر احتمالا باید دکتر ببری دوباره آز بنویسه 

خيلي نگرانم 

استراحت مطلقم بخاطر هماتوم 

الانم جواب اين ازمايش اومد كلا نا اميد شدم

🐣
اره امروز ميبرم نشون ميدم  برام دعا كنين

سلام...رفتی پیش دکتر ...چی شد.من امشب آزمایش غربالگریم حاضر شده ریسکم 1به 86فقط کارم شده گریه...نمیدونم چی پیش بیاد...تا فردا دق میکنم..سونو مینویسن؟؟آمینو سنتز؟؟یا تکرار ازمایش؟؟ممنون میشم جواب بدی ..دارم دق میکنم

خدای مهربونم ازت ممنوم بابت هدیه قشنگی که بهم دادی
سلام...رفتی پیش دکتر ...چی شد.من امشب آزمایش غربالگریم حاضر شده ریسکم 1به 86فقط کارم شده گریه...نمید ...

😞اره رفتم بد بود يه سونو دادم كه جنين مشكوك به اسپينا بود دكتر فرستادم جاي ديگه كه سونو سه بعدي بدم 

ساعت ٤ امروز نوبت سونو سه بعدي دارم 

حال منم خيلي بده

ايشالله شما مشكلت مثل من نباشه

خيليا ازمايش بد ميشه اما تو سونو بچه سالمه  

🐣
سلام...رفتی پیش دکتر ...چی شد.من امشب آزمایش غربالگریم حاضر شده ریسکم 1به 86فقط کارم شده گریه...نمید ...

برا من تكرار ازمايش نداد گفت برو سونو سه بعدي جوابو بگير برو پرينانولوژي احتمالا برا امينو سنتز

🐣
برا من تكرار ازمايش نداد گفت برو سونو سه بعدي جوابو بگير برو پرينانولوژي احتمالا برا امينو سنتز

عزیزم شماسقط کردی؟؟الان بارداری

منم مشکل شمارو جنینم داشت سقط مردم😢😭

ميشه واسه مادر شدنم لطف کنید صلوات بفرستين و دعام کنین خدا بهم بچه هاي سالم وصالح بده ممنونتون ميشم محتاج دعاهاتون هستم ! 🙇🙇🙇🙇🙏🙏بعد چندسال چشمم به نوشتم خورد😭الان خدارو شکر دوتا بچه سالم دارم😍

شما بچتون سالم بود گلم؟

ميشه واسه مادر شدنم لطف کنید صلوات بفرستين و دعام کنین خدا بهم بچه هاي سالم وصالح بده ممنونتون ميشم محتاج دعاهاتون هستم ! 🙇🙇🙇🙇🙏🙏بعد چندسال چشمم به نوشتم خورد😭الان خدارو شکر دوتا بچه سالم دارم😍
سلام عزيزم بله من سقط كردم😞 بعد عيد ميخوام اقدام كنم برا بارداري

نرفتی دکتر ببینی مشکل از ای بوده ک ب مشکل خورده جنین

شما فامیلی باشوهرت عزیزم؟

من میخام برم دکتر ردشو بگیرم ببینم چرا اینجوری شد😣