2777
2789

رئیسم برا خودش نشسته تو خونش و به قر وفرش میرسه اصلا سری به موسسش نمیزنه 

هی که میگمش من باردارم و روزای اخرمه نمیاد که با جایگزینم صحبت کنه 

محیط کارمم انقد الودس که حد نداره هر روز کلی حالم بهم میخوره 

فقط هی میگه یارانه ها چی شد شهریه ها چی شد و دعوا میکنه 

نصفه حقمم بهم نمیده 

ده شهریور زایمانمه من با این وضعم میام سرکار 

اخه چقدر کسی خدا نشناسو بی انصاف 

میشه برام صلوات بفرستید که بتونم مرکز توانبخشی خودم رو تاسیس کنم دعای نی نی سایتا همیشه حاجتمو داده😘😍 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

استارتر ببخشید وسط تاپیکت حالم بده  بچه ها ی صلوات بفرستین دوستم جوابمو بده حالش خوب نبود جواب ...

فرستادم عزیزم

میشه برام صلوات بفرستید که بتونم مرکز توانبخشی خودم رو تاسیس کنم دعای نی نی سایتا همیشه حاجتمو داده😘😍 
خدا به راه راست هدایتش کنه بیشعورو...

ان شاالله 

به خدا یه نفر ازش راضی نیست 

مجبوری کار کنی؟به کارت احتیاج داری؟شوهرت چجوری میزارع این موقع بری سر کار

مجبورم کار کنم چون به ۲ سال سابقش احتیاج دارم 

شوهرم میگه بی خیال شو نرو بخاطر بیمتم ازش شکایت میکنم

بدبختی اینه چون زن یکی از این مسئولینه اگر باهاش لج کنم نمیزاره جای دیگه ای هم کار کنم کلا کله گندس 

عزیزم منم دقیقا 10شهریور زایمانمه کارایه خونمو هم شوهرم میکنه چه برسه به کار بیرون خدا بهت ارامش،و ...

ممنون عزیزم ان شاالله سالم و صحیح بچت بیاد بغلت 

اصلشم باید مثل شما باشه 

همچنین خودت عزیزم  ایشالله توهم درست میشه نگران نباش

برام دعا کن 

ممنون گلم

بخدا میفهممت. منم از ترس اینکه نیرو جایگزینم کنن هیچ وقت استعلاجی نرفتم. چند سال پیش یه جراحی داشتم تا از بیمارستان مرخصی شدم مستقیم رفتم سرکار بدون حتی یه زوز استراحت

جز عشق که اسباب سرافرازی بود هر چه دیدم و‌شنیدم همه اش بازی بود
بخدا میفهممت. منم از ترس اینکه نیرو جایگزینم کنن هیچ وقت استعلاجی نرفتم. چند سال پیش یه جراحی داشتم ...

حالا من مشکلی ندارم بگه نیا از خدامه 

میرم یه جای دیگه اما مدیر من چون کله گندس اگر لج بیفته و به بدی ازش جداشم دیگه هیچ جا نمیزاره کار کنم 

حالا من مشکلی ندارم بگه نیا از خدامه  میرم یه جای دیگه اما مدیر من چون کله گندس اگر لج بیفته و ...

من تصمیم گرفتم امسال قراردادم تموم بشه خودم یه کار راه بندازم

جز عشق که اسباب سرافرازی بود هر چه دیدم و‌شنیدم همه اش بازی بود