2777
2789
عنوان

هزینه غربالگری اول چقدره ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 542 بازدید | 65 پست

منم نمیدونم کجا برم زنگ زدم خصوصیا گفتن ۳۸۰دوقلو دوبرابر ولی ازمایش همون پول دیگه دوبرابر نیس

خداجون مواظب فرشته کوچولوی تودلم باش بسلامت بیاد بغلمون😍یا علی ابن موسی الرضا🌹😍امضامو خوندی صلوات مهمون کن بچمو🌷
غربال اول همون روزی که سونومیری همون روزم آزمایش بایدبدی.... 

ای خدا چ گیری کردیم تو این شهر غریب 😔

مرسی عزیزم 

خداوند دختر ها را آفرید تا گل ها بی نام نمانند 😍🌹مریم من دختر نازم🌹😍خدایا شکرت 😍

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

جنسیت با غربالگری معلوم نمیشه ؟؟

بنده یک عدد واژینیسموس بودم ک بعد ۹ماه درمان شدم.بعد ۶ماه تنبلی تخمدان داشتم و منتظر نی نی بودم ک با دارو دوقلو باردار شدم   سختیهاااا کشیدم  الهی  نذار هیچ زنی حسرت بچه به دلش بمونه .❤
منم نمیدونم کجا برم زنگ زدم خصوصیا گفتن ۳۸۰دوقلو دوبرابر ولی ازمایش همون پول دیگه دوبرابر نیس

منم خصوصی میرم،باید ۲برابر هزینه کنم☺

بنده یک عدد واژینیسموس بودم ک بعد ۹ماه درمان شدم.بعد ۶ماه تنبلی تخمدان داشتم و منتظر نی نی بودم ک با دارو دوقلو باردار شدم   سختیهاااا کشیدم  الهی  نذار هیچ زنی حسرت بچه به دلش بمونه .❤
نه ناشتا نمیخواد

اخیش وای من انقد صبحا گرسنه میشم ازالان غصم گرفته بود ک اگه ناشتا باشه غش میکنم

خداجون مواظب فرشته کوچولوی تودلم باش بسلامت بیاد بغلمون😍یا علی ابن موسی الرضا🌹😍امضامو خوندی صلوات مهمون کن بچمو🌷
عزیزم نگران نباش. مگه قدیم همچی آزمایش‌هایی بوده. بجاش غربال دومتوهم آزمایش برو هم سونو

الان سفر برام خطر داره ؟برم ی شهر دیگه از بدم 

خداوند دختر ها را آفرید تا گل ها بی نام نمانند 😍🌹مریم من دختر نازم🌹😍خدایا شکرت 😍
منم خصوصی میرم،باید ۲برابر هزینه کنم☺

یعنی فقط سونوت میشه ۸۰۰

طبیعی دوقلوباردارشدی؟ 

نه تنبلی تخمدان داشتم قرص تحریک تخمدان مصرف کردم یک دوره باردار شدم اونم ۲قلو

۶ماه اقدام کردم بعد ۶ماه لاردار شدم