2777
2789
عنوان

سونو وزن جنین

238 بازدید | 30 پست

سلام خانوما من 29 هفته باردارم.کی برم سونو؟

اخرین سونو که رفته بودم 18 هفته بود.

دکتر برام سونو نوشته تو دفترچه اما بدون تاریخ. گفت هروقت دوست داشتی برو البته گفته قبل سری بعدی که خواستی بیای پیشم برو اما هفته رو گذاشته با خودم که هروقت دوست دارم برم.

به نظرتون کی برم؟

گر نگهدار من آنست که من میدانم*شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد.اللهم عجل لولیک الفرج

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

دکتر باید میگفت  از ۳۰ به بعد برو

من 27 هفته بودم رفتم مطبش خودم بهش گفتم سونو برم یا لازم نیست؟گفت من سونو رو دفعه بعد میخواستم برات بنویسم اما حالا که خودت گفتی مینویسم تو دفترچت بدون تاریخ که هروقت خواستی بری.

گر نگهدار من آنست که من میدانم*شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد.اللهم عجل لولیک الفرج
اگر سونوي اخرت نيست 30 هفته برو..ولي اگه سونوي اخرته 34 يا 35هفته برو

فرقی نداره برام.لازم باشه باز میرم.ولی فکر کنم باز باید اخرها برم که ببینن بچه بریچه یا سفالیک.هفته 18 سفالیک بود

تقریبا بارداریمون با همه🙈

شما دوقولو داری؟

شوهرم عاشق دوقولو بود.خدا برات حفظشون کنه و ان شاءالله به موقع و سالم به دنیا بیان

29 هفته یا 30هفته دکتر میفرسته من چون بستری بودم 27 هفته سونو کردن یکی از جنینا وزنش 1200یکی 1100 ب ...

پس همون 30 هفته تا 31 هفته برم خوبه؟

فرقی نداره برام.لازم باشه باز میرم.ولی فکر کنم باز باید اخرها برم که ببینن بچه بریچه یا سفالیک.هفته ...

پس 30 هفته برو .بعدي رو بزار اخر 8ماه

منم همينکارو کردم.اخر هفته ميرم سونوي 35هفته رو ميدم

يکي ام قبلش تو 30 هفته دادم

پس 30 هفته برو .بعدي رو بزار اخر 8ماه منم همينکارو کردم.اخر هفته ميرم سونوي 35هفته رو ميدم يکي ام ...

اره اینجوری خوبه.پس همون 30 هفته نوبت میگیرم برم.

شما دوقولو داری؟ شوهرم عاشق دوقولو بود.خدا برات حفظشون کنه و ان شاءالله به موقع و سالم به دنیا بیان

اره دختر پسرن

فدات بشم مرسی انشالله شما هم به موقع و سالم نی نی ب دنیا بیاری😍

وزنش سونو آخر چقد بود. و زایمان طبیعی چندم مهره؟