2777
2789
عنوان

سونو وزن جنین

| مشاهده متن کامل بحث + 242 بازدید | 30 پست
اره دختر پسرن فدات بشم مرسی انشالله شما هم به موقع و سالم نی نی ب دنیا بیاری😍 وزنش سونو آخر چقد ب ...

وای دختر و پسر که عاااالیه.جفتت جور شد.

ان شاءالله😊

سونو انومالی گفت 201 گرم که بعد اون دیگه نرفتم.اصلا خبر ندارم چند کیلو شده.اما خودم تاالان که 29 هفته هستم 13 کیلو وزنم بالا رفت.

گر نگهدار من آنست که من میدانم*شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد.اللهم عجل لولیک الفرج

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اره دختر پسرن فدات بشم مرسی انشالله شما هم به موقع و سالم نی نی ب دنیا بیاری😍 وزنش سونو آخر چقد ب ...

زایمان طبیعی 26 مهر.

من اوایل سزارین میخواستم برا همین تاالان صدتا دکتر عوض کردم و این دکترم که الان میخوام تاآخرش ان شاءالله همین دکتر باشه تازه یه ماهه انتخابش کردم.

اماالان همش یه سری از خوبی های زایمان طبیعی میگن اینکه زود سرپا میشی و خالم یه ماهه پیش زایمان طبیعی کرد دیدمش انگار دیگه ترسم از طبیعی ریخت.خالم سر دومین روز پا شد کاراشو میکرد و ناهار و شامشو خودش میپخت و کلا انگار نه انگار زایمان کرده و بعد ده روز از زایمانش رفت مسافرت😂

گر نگهدار من آنست که من میدانم*شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد.اللهم عجل لولیک الفرج
من تا الان 4کیلو یا 5 کیلو

چه خوب.من یهو 13 کیلو اضافه کردم که مولتی ویتامینم رو که هرروز بود قطع کرد گفت هفته ای دوبار

من تا الان 4کیلو یا 5 کیلو

تینا جان شما امگا3 میخوری؟

هفته پیش رفتم گفت دیگه امگا3 نخور.اسم یه بیماری گفت الان یادم نیست گفت اگر ادامه بدی به خوردنش جنین این بیماری رو میگیره

تینا جان شما امگا3 میخوری؟ هفته پیش رفتم گفت دیگه امگا3 نخور.اسم یه بیماری گفت الان یادم نیست گفت ا ...

من سر قبلی تا اخر خوردم بدون جیوشو بگیر .مشکلیم پیش نیومد.اما خوردن ماهی امگا 3 بدن دریافت میشه

زایمان طبیعی 26 مهر. من اوایل سزارین میخواستم برا همین تاالان صدتا دکتر عوض کردم و این دکترم که الا ...

برا من 28 مهر ک عمرا دوام بیارم تهش هفته 33 یا 34 زایمان کنم

من خودم سزارین کردم بعد 1روز سرپا بودم

این سری ک بستری بودم بخش زایمان بخاطر انقباض زودرس سولفات زدن خوب شدم زایمان طبیعی دیدم تو ی روز 10تا .بعضیا بعد 5ساعت درد زایدن بعضیا در عرض 1ساعت .بازم درد داشتن اما ن مث زایمانشون . چند ساعت بعد بهتر میشدن. بعضیا 30تا بخیه خوردن بعضیا چندتا

برا من 28 مهر ک عمرا دوام بیارم تهش هفته 33 یا 34 زایمان کنم من خودم سزارین کردم بعد 1روز سرپا بودم ...

من خودم به شخصه بخاطر حالت بدن میگم سزارین بهتره چون طبیعی رو سرهمی میدوزن فردا پس فردا هزار جور مریضی میگیره ادم از افتادگی بگیر تا عفونت و....

اما حالا که اجباری شده کاری برنمیاد ازمون.دکترم میگه من برات سزارین تو دفترچه مینویسم مشکلی نیست اما بیمارستان خودش ازت سونو و ازمایش میگیره اگر وضعیتت نرمال باشه به نوشته من توجهی نمیکنه میگه باید طبیعی بیاری مگر اینکه مشکل خاصی داشته باشی که سز کنن. 

حالا من سپردم به خدا خودش کمکم کنه.

شماهم نگران نباش زود دنیا نمیاری.دور و برما تهدید به زایمان زودرس زیاد بود تهش زودترینشون 37 هفته دنیا اورد. ان شاءالله شماهم به موقع دنیا میاری گلم.

من سر قبلی تا اخر خوردم بدون جیوشو بگیر .مشکلیم پیش نیومد.اما خوردن ماهی امگا 3 بدن دریافت میشه

بدون جیوه بود اما گفت دیگه بسه نخور.چون ویتامین دی و کلی قرص دیگه هم دارم میخورم اینو قطع کرد.اینو هفته ای دوبار میخوردم اما قطعش کرد

من خودم به شخصه بخاطر حالت بدن میگم سزارین بهتره چون طبیعی رو سرهمی میدوزن فردا پس فردا هزار جور مری ...

کاش بیمه تکمیلی داشتی خصوصی 3سوت سزارین میکردی و چقد ب خودتو بچه برسن راحت.

کاش بیمه تکمیلی داشتی خصوصی 3سوت سزارین میکردی و چقد ب خودتو بچه برسن راحت.

من بیمه تکمیلی دارم.بیمارستانم هم خصوصیه اما اختیاری شامل بیمه نمیشه و اینجا با تخت بچه و مادر و کل هزینه های بیمارستانی یه ده ملیونی برام اب میخوره اما با بیمه تو بیمارستان خصوصی یک ملیون و ششصد میشه.براهمین خیلی پیگیر بودم دکتر تو دفترچه برام بنویسه.