2777
2789
عنوان

خانوما کمک کم اوردم😭😭😭😭

252 بازدید | 29 پست

سلام دخترم به شدت شیطنت داره 

امشب مهمون دارم دیشب همه جارو انگاز دشنه گل کردم خوابیدم

صبح که بیدار شدم اول گوشیم نبود😭

خاموش پیداش کردم😣

بعدم اومدم پذیرایی دیدم یه قوطی کامل تاید لباسشویی ریخته تمام پذیرایی روشم اب ریخته😭

رفتم اشپز خونه دیدم یه کاسه کامل نشاسته ریخته ابم روش تازه رو روفرشیه تازه شستمش😭دوروزه پهن کردم

هنوز هیچی نگفتم نمیدونم چیکار کنم چی بهش بگم 

دقیق ۲سال و نیمشه 

دیشب چون بیدار بودم انروز دیر بیدار شدم وگرنه هر روز قبل ۸ بیدارم دختر نمیخوابه

الانم هیچی بهش نگفتم صبحونه بهش دادم بنظرتون چیکار کنم😭

باهاش حرف زدم

با عروسکاش بهش نشون دادم

حتی دادم زدم هیچی😭

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

😓
😓😓😓😧

غزه آزمون انسانیت ... باید وصیت نامه ی 💕 حاج قاسم 💕 را چندین بار خواند ، قبل از اینکه بزرگترین فرمانده نظامی جهان را از دست داده باشیم ، عارفی وارسته و سیاستمداری بصیر و ذوب در انقلاب را از دست داده ایم و اکنون ماییم و راه او و آنچه که او نوشته بود : خامنه ای عزیز را عزیز جان خود بدانید ، حرمتش را حرمت مقدسات بدانید .

ای خدا 😁مامانش با هم جمع کنین خراب کاریاشو 

خدا تو زندگیم معجزه کرد میشه برای سلامتی و عاقبت بخیریمون صلوات بفرستین بعد ۸ سال ناامیدی پسرم نور امید شده واسه من و باباش ❤ دخترم دومین معجزه زندگیم خوش اومدی بسرنوشتمون ❤
ای وای.😨😨😕.این حجم از شیطنت بنظرم طبیعی نیس..چرا خابش کمه؟؟؟

ارثیه باباشم کم خوابه 

بردمش روانشناس از بس شطینت داره دکتره گفت بچه سالمیه فقط خونه هایی امروزی جایی برا تخلیه بچه ها نداره😓😭

خیلی سخته واقعااا،آدم از زندگی سیر میشه

غزه آزمون انسانیت ... باید وصیت نامه ی 💕 حاج قاسم 💕 را چندین بار خواند ، قبل از اینکه بزرگترین فرمانده نظامی جهان را از دست داده باشیم ، عارفی وارسته و سیاستمداری بصیر و ذوب در انقلاب را از دست داده ایم و اکنون ماییم و راه او و آنچه که او نوشته بود : خامنه ای عزیز را عزیز جان خود بدانید ، حرمتش را حرمت مقدسات بدانید .

خو طفلی انرژیش زیاده

حتما غروبا باباش میاد ببریدش بیرون تا تخلیه شه

زندگی امروزی بچه ها رو که بمب انرژین تخلیه نمی کنه کم میخوابن و مخرب میشن

نی نیم چن روزه یوسالش شدع ,من حتی بشه برا 10 دقیقه, همسرم ببره تو محوطه گلها رو ببینه یا تو کوچه باهم گربه پیدا کنن میفرستمش یا بتونیم باهم میبریمش پارک

اینجوری بچه میخوابه تا 10 صبح روز بعد

الانم دعواش نکن, مهمونات حتما درک می کنن که بچه داری

خدا رو شکر  عزیزم خوشحال باش بچه من که پنج سالشه کلا فلجه کاش اونم اذیتم میکرد

میدونم منم  داداشم مشکل داره تا ۴سال بغلش میکردیم انا دنبال راهکارم که اینکارا نکنه وگرنه ناشکر نیستم

خدا به پسرتون سلامتی بده😭😚