2777
2789
عنوان

کیا ماشین دارن برا خودشون؟

| مشاهده متن کامل بحث + 325 بازدید | 27 پست
شوهرم میگه باشه اما ماشینمون خارجی هست و پر سرعت وسایلاش هم گرون میترسم به جایی بزنم اما پراید راحت ...

عزیزم با ماشین های اموزشگاه تمرین کن حق بده هنوز گواهینامه نداری میترسن بلایی سر ماشینشون بیاد🌹

🧶درخواست دوستی قبول نمیکنم🧶منم و این صنم و عاشقی و باقی عمر❤️ساکن هلند🌴لطفا سوالات حقوقی خود را در تاپیک ها بپرسید به هیچ عنوان در خصوصی پاسخگو نیستم🙏

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شوهرم میگه باشه اما ماشینمون خارجی هست و پر سرعت وسایلاش هم گرون میترسم به جایی بزنم اما پراید راحت ...

ن تا راننده نشدی هیچ ماشین سنگینی رو استفاده نکن چون تا اخر عمرت ترس از اون ماشین تو دلت میمونه و هرموقع بشینی بخاطر ترس زیادت میزنی جایی برو خود اموزشگاه با ماشین امتحان دو‌جلسه بگیر

هر لحظه ای که به چیزی که مردم فکر می کنن اهمیت بدی، همون قدر از خودت دور میشی…

عزيزم به هرحال اوني كه پرايد داره هم وسعش در همون حده و براش گرونه نميشه چون ماشينتون گرونه توقع داشته باشي يكي ديگه ماشينشو بده خب اونم دلش ميسوزه براي ماشينش بعدم چهار پنج جلسه تمريني بردار با آموزشگاه دستت راه بيفته

با همون پراید که تعلیمی رفتم تو دستمه خوب میرم اما چون تمرین ندارم برا امتحان هم استرس میگیرم همش یادم میره 

نینی کوچولوی من کاش زودی بیای تو دلم(خدایا مگه میشه باشی و تنها بمونم؟؟؟؟) 
مال خودمون تویوتا هس 

پ اصلا سمتش نرو جدی نیس هیچیش الان مال شوهز من اپتیما جدیداس فقط سپر عقبش ۱۹تومن شده😑

هر لحظه ای که به چیزی که مردم فکر می کنن اهمیت بدی، همون قدر از خودت دور میشی…

آخه من جاهای شلوغ نمیرم میخوام فقط جای خلوت تمرین کنم میترسن باز، بعدم من با ماشین تعلیمی خودم میرم عالی اما وقت نمیشه که بخوام همه چیز کار کنم هزینش هم زیاده برام 

نینی کوچولوی من کاش زودی بیای تو دلم(خدایا مگه میشه باشی و تنها بمونم؟؟؟؟) 

من دارم یه تیبا آبی دارم عاشقشم تو نمایشگاه گذاشتم

یا کاشف الکرب عن وجه الحسین             اکشف کربی بحق اخیک الحسین.                     ای بر طرف کننده غم و اندوه از روی حسین به حق برادرت حسین اندوه و مشکل من را برطرف کن.                                                   یا امام حسین با دستهای مهربونت دستمون رو بگیر وساطت کن پیش خدا شرایط کاری عزیز دلم شوهرم خیلی خوب بشه سختی هاش کمتر بشه  خدایا به حق امام حسین علیه السلام قسمت میدم کمک کن بتونم دخترام رو با اخلاق نیکو و انسان بار بیارم زیر سایه پدر و مادر بزرگ بشن و عاقبت بخیری و خوشبختی هر دوتاشون رو ببینیم 😍                    الهی امین