2777
2789

هر شب قبل خواب روغن نارگیل بزن خیلی خوبه 

( بله عکس خودمه اگه چهره من به هر دلیلی باب میل شما نیس لطفا نظر ندید ممنون )    خدا جونم شکرت برای سلامتیم 🙏 خانواده خوبم 😍 همسرم 💍 و زندگی بی کم و کاستی که بهم بخشیدی ❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

باید به موهات رطوبت برسونی روغن درمانی بهترین روشه 

روغن نارگیل روغن روزماری روغن کرچک میشه ۱۵ تومن با هم قاطی قبل حموم ۳ ساعت بزن به موهات بعد برو حموم بعدش سعی کن فقط ریشه موهاتو باشامپو بشوری روغنشو کامل نبر 

باید به موهات رطوبت برسونی روغن درمانی بهترین روشه  روغن نارگیل روغن روزماری روغن کرچک میشه ۱۵ ...

باسه ممنونم حتما امتحانش میکنم

دیررر اووومدی نخاااااا زوووود برووو 📿

فقط روغن آرگان.مامانه من موهاش مثل موهای بلال شده بود از وقتی براش روغن آرگان گرفتمو میزنه ادم دوست داره فقط دست کنه تو موهاش انقدر نرمو لطیفه 

عشقا واسه حاجتم یه صلوات بفرستید💕
مال من پاییناش عین اسکاچ شده هرچی ماسک مو هم میزنم بی فایدس فقط روز اول خوبه از فردا ش عادت میکنه ...

فقط روغن درماننی کن الان مدشده تو پیجا اینستا روغن میفروشن ۱۰۰ تومن من خودم ۳ تا روغن خریدم قاطی کردم قبل حموم و بعد حموم میزنم موهام عالی شده بهتر از ماسک ها ۸۰ تومنی فقط با ۱۵ تومن ۳تا روغن خریدم

فقط روغن آرگان.مامانه من موهاش مثل موهای بلال شده بود از وقتی براش روغن آرگان گرفتمو میزنه ادم دوست ...

اخه مشخص نیست کجا اصلشو میفروشن ک از کجا گرفتین معرفی کنید مرسیی

فقط روغن آرگان.مامانه من موهاش مثل موهای بلال شده بود از وقتی براش روغن آرگان گرفتمو میزنه ادم دوست ...

روغن ارگان احتمال تقلبی بودنشون زیاده من یبار دوستم گفت اصله بیا ببین بوی روغن نارگیل میداد

فقط روغن درماننی کن الان مدشده تو پیجا اینستا روغن میفروشن ۱۰۰ تومن من خودم ۳ تا روغن خریدم قاطی کرد ...

میشه ایدیشونو بدین منم بخرم🙏

روغن ارگان احتمال تقلبی بودنشون زیاده من یبار دوستم گفت اصله بیا ببین بوی روغن نارگیل میداد

اره میدونم تقلبیش خیلی زیاده