2777
2789

بچم‌ هفت ماهشه از اول ک‌‌ بدنیا اومد شیرم‌کم بود هی خانواده شوهرم‌ گفتن شیر خشک بهش بده 

شیر خشک دادن ب بچم 

بعد ک شیرم‌ اومد دیگه نخورد خودم دلم‌کبابه ک شیرما نمیخوره اونام هی سرکوفت میزنن ک‌ بهش بده‌ تو خاب بده بچت ضعیفه 

هرچی میگم‌نمیخوره نمیفهمن

میشه برای سلامتی نی نیم یه صلوات بفرستید

ولشون کن بابا ... شیرخشک هم خوبه ... 

میگم زشت نیست یه اقایی هزار و اندی ساله منتظره ۳۱۳ نفره؟😔😔😔 .... روزی میاید از سوی مهربانی ... بیاین همگی دعا کنیم تا زودتر بیاد ... الهم عجل لولیک الفرج ... 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین عزیزم توزندگی حرف دیگران واصلاملاک قرارنداره بلکه ازادمایی مشاوره بگیر که سررشته دارن ومیدونن

مادرشوهر وخواهر وخواهرشوهرچی میگن مهم نیس بمنم میگفتن شیرخشک بده ولی ازاول شیرخودمودادم پس اصلااهمیت نده الانم شیرتونمیخوره غصه نخور پیش اومده بیشترمراقب خودت وبچت باش بااین حرفاخودت وازارنده

🍃🌺اللّهم صَلِّ علی مُحَمَّد و آل مُحَمَّد و عَجِّل فَرَجَهُم🌺🍃
بدوش بریز تو شیشه بهش بده.من یکسال و نیم اینکار رو کردم.من میفهممت که واقعا بچه نمیخوره.اما بقیه فکر ...

شیش ماه این کارو کردم الان سینه هام زخم شده و شیرمم خیییییلی کم

ببین باور کن شیر خشک بهتر از شیر مادره زمان قدیمو نگاه نکن مادر همه چیزو سالم و ارگانیک میخورد گوشت ارزون بود الان همه چیز صنعتی شده خیلیا سال تا سال رنگ گوشت نمیبینن حتی میوه ای که میخوریم توش سم داره اون وقت شیری که با این مواده چی میشه سالمه واقعا 😕

میشه برای شادی روح پدر و مادرم یک صلوات بفرستید مظلوم از این دنیا پر کشیدن  
ببین باور کن شیر خشک بهتر از شیر مادره زمان قدیمو نگاه نکن مادر همه چیزو سالم و ارگانیک میخورد گوشت ...

من کلا بدنم ضعیفه خیلی کمبود ویتامین دارم 

با این حال تلاش خودما کردم ک شیرما بخوره ولی نخورد 

الانم ک شیر خشک میخوره خیلی بهش تو غذاش میرسم ولی کسی نمیفهمه 

من کلا بدنم ضعیفه خیلی کمبود ویتامین دارم  با این حال تلاش خودما کردم ک شیرما بخوره ولی نخورد& ...

چرا خودتو اذیت میکنی شیر خشک خیلی تکمیله حتی خیلی چیزهایی که داره مثل اهن شیر مادر نداره فقط سیستم ایمنیو که شیر مادر قوی میکنه اون نداره ولی شیر مادری که ویتامین نداره به درد سیستم ایمنی هم نمیخوره فکر میکنی چرا قدیم میگفتن بچه تا ۶ ماه اصلا مریض نمیشه و واقعا هم نمیشد ولی الان بچه یه ماهه دوماهه همش سرما خوردس به عینه دارم میبینما خدا شاهده 

بچه خواهرم اصلا وزن نمیگرفت برد دکتر گفته بود روزی چند بار فقط شیر خشک بده حتی غذای کمکی هم کم دادی مهم نیست با این روش خدارو شکر بچه بزرگ شد

شیش ماه این کارو کردم الان سینه هام زخم شده و شیرمم خیییییلی کم

برای افزایش شیر حتما هویج رنده شده و با یک قاشق روغن زیتون و کمی اب لیمو بخورین.خیلی هم خوشمزس.مطمن باشین بشدت افزایش شیر دازین

چون شیرتون کم بوده زخم شده

من کلا بدنم ضعیفه خیلی کمبود ویتامین دارم  با این حال تلاش خودما کردم ک شیرما بخوره ولی نخورد& ...

خودت به خودت ایمان داشته باش و منتظر تایید بقیه نباش.راهشو پیدا کردن که باهاش اعصابتو خورد کنن.