2777
2789

من خوندم قشنگ بود

فقط 15 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
مورد علاقه هام:یوگاو مدیتیشن🧘‍♀️کتاب📚کوهنوردی🏔پیاده روی با ی دوست👭صدای هو هوی بادوبارون و رعد وبرق🌩🌧طبیعت بعداز زدن بارون🏕طلوع و غروب خورشید🌄🌅صدای جغد و کلاغ و جیرجیرک و پارس سگ و صدای الاغ و زنگوله ی گله🦗🐩🦉🐦‍⬛بوی گل و چمن و درخت🌹🌳بوی قهوه☕️راه رفتن بدون کفش وجوراب روی چمن🦶🦶دلخوشیا کم نیستن کافیه با دقت بهشون فکر کنیم و اهمیت بدیم و ببینیم🧚‍♀️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم سوفی چیشد من گیج شدم

فکر کنم دوسال میش خوندم.اسما رو یادم نمیاد .ولی داستانش و میدونم ‌.

1
5
10
15
20
25
30
35
40
مورد علاقه هام:یوگاو مدیتیشن🧘‍♀️کتاب📚کوهنوردی🏔پیاده روی با ی دوست👭صدای هو هوی بادوبارون و رعد وبرق🌩🌧طبیعت بعداز زدن بارون🏕طلوع و غروب خورشید🌄🌅صدای جغد و کلاغ و جیرجیرک و پارس سگ و صدای الاغ و زنگوله ی گله🦗🐩🦉🐦‍⬛بوی گل و چمن و درخت🌹🌳بوی قهوه☕️راه رفتن بدون کفش وجوراب روی چمن🦶🦶دلخوشیا کم نیستن کافیه با دقت بهشون فکر کنیم و اهمیت بدیم و ببینیم🧚‍♀️
عزیزم سوفی چیشد من گیج شدم

سوفی بافرمانده بوده عزیزم و اون نقاشیم بعد به دست فرمانده داده میشه 

سوفیم بعدچقدرسختی ک اسیری میبرنش میرسه پیش ادوارد و باهم فرار میکنن سوییس فک کنم و اونجا زندگی میکنن بعدمدتیم مریص میشه میمیره

اگر براتون مقدوره واسه خوشبختی و عاقبت بخیری دنیا واخرت  همه مردم و جوونا از جمله خودم دعاکنین❤🧡
اونکه فرمانده دوسش. داشت🤔

فرمانده سر قولش مونددر مقابل رابطه و نقاشی سوفی رو به ادوارد رسوندش

اگر براتون مقدوره واسه خوشبختی و عاقبت بخیری دنیا واخرت  همه مردم و جوونا از جمله خودم دعاکنین❤🧡
اونکه فرمانده دوسش. داشت🤔

وای اونجاشو منم یکم قاطی کردم😂😂😂😂😂😂😂ولی خب  فرمانده میره پی کارش.ولی یجوری ب شوهرش میرسونش اگه اشتباه نکنم ولی مبمیرن

1
5
10
15
20
25
30
35
40
فرمانده سر قولش مونددر مقابل رابطه و نقاشی سوفی رو به ادوارد رسوندش

عه.... من نفهمیده بودم اینجاشو....... فقط توبخش دوم خیلی گیج شدم آدمای جدیدو توضیح داده یود.....

😢😢😢😢😢😢

اه منم حالم بد شد اون قسمتش ولی آخرش عالی بود

1
5
10
15
20
25
30
35
40