2777
2789
عنوان

درد داره زندگی کردن با همچین مردی...

4385 بازدید | 113 پست

اول از همه بگم که باردارم،دوست ندارم طلاق بگیرم چون یه احمقم و هنوزم شوهرمو دوست دارم😏

ماجرا از یه کنجکاوی ساده شروع شد

همیشه میدیدم شوهرم اشغاله،شک نداشتم با خانوادش داره صحبت میکنه،اما چون همیشه اشغال بود دلم میخواست بدونم در مورد چی صحبت میکنن

برنامه ضبط مکالمه رو تو گوشیش نصب کردم

نصب کردن برنامه همانا و برملا شدن اون روی سکه هم همان،بعد از اون تازه فهمیدم داره تو زندگیم چی میگذره...

😢😢😢😢

اگر با نظرات من تو سایت مشکل داری 👈 عزیزم مشکل گشا ابلفضل🫂.                                             .خیانت فقط جنسی نیست . خیانت ذاتا طیفی است از هر رفتاری ،به ترتیبی که در آن لحظه کاری کنی که اگر همسر یا عشقت شاهدت  بود نمیکردی✋️🤍                                     .           ندونسته دلمو به غریبه سپردم ❤اون غریبه رو ساده شمردم ،گول چشم سیاهشو خوردم👁رفت از این شهر ،که دلم رو به خون بکشونه ،جون من رو به لب برسونه،جای دیگه آتیش بسوزونه🔥ندونستم یه غریبه ،هرچی باشه یه "غریبه" است...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

🙁

اگه از خدا نی نی میخواین بخونین🌷🤲🌷 مادر یا پدر شدن سخت ترین مسئولیتیه که یه آدم میتونه قبول کنه. شما باید اونقدر رفتار و افکارتون بالغ باشه که بتونید یه"انسان" رو پرورش بدید. به خودتون یادآوری کنید همه ی آدم ها لازم نیست بچه داشته باشن. خواهش میکنم تا وقتی از آرامش و سلامت خودتون و  زندگی دو نفره تون مطمئن نشدین یه طفل معصوم به دنیا اضافه نکنید. من زوجی رو میشناسم که ده سال درمان و نذر و نیاز کردن تا خدا بهشون یه پسر داد و الان پسرشون افسرده ست... انشاالله اگه قراره فرزند سالم و شادی داشته باشین خیلی زود آرزوتون برآورده شه✨✨✨

تمام اتفاقا تو تاپیک های قبلم به صورت جدا جدا هست،برنامه رو تو گوشیش نصب کردم دیدم با خانوادش که حرف میزنه،خانوادش ۲۴ساعت دارن بیخودی از بدی من میگن،مثلا خواهرشوهرم فحش میداد به من که اون احمق تولد پسرم بود یه زنگ نزد تبریک بگه به بچم،،حالا من هر سال زنگ میزدم اما دریغ از یه تماس از اونا،شوهرمم حرفاشو تند تند تایید میکرد و با خواهرشوهرم همکاری میکرد و فحش میداد بهم،،،در صورتی که شوهرم تو خلوت خودمون نازک تر از گل به من نمیگفت،،

این ماجرای ضبط مکالمه گذشت تا روز پنجم.....،

اره

اگه اسمم دخی باکلاسه واسه اینه ک فراموش نکنم من زنی بودم ک اوج جوونیمو و شیطنتمو  گذاشتم پای شوهرم چه محبت ها ک نکردم از بهترین لباسها گذشتم از کمترین تا بیشترین خرج گذشتم تا بتونه ب خودش برسه بهترین ماشین خرید مغازه زد من از ارزوهام گذشتم تا ب ارزوهاش رسید 😔 اما جوابم این بود کتک فحش تهمت خیانت و بیرون شدن  از خونم😔 من مادر بودم نتونستم زندگی دخترمو تباه کنم چون پدر خوبی برای دخترم بود نخواستم در حقش ظلم کنم و زندگیش بشه پر از استرس و غم ...دختر من هم پدر میخواست هم مادر پس موندم اماااا شوهرمو از قلبم بیرون کردم الان من یه دخی باکلاسم 😍 انواع لاکارو دارم یه عالمه ماسک و کرم و اسکراپ  انواع لباسا رنگی رنگی یه دختر ژیگول و شیکم یه دختر شاد و خوش رقص دوستای خوب و پایه دور همی و مهمونی من حتی برای خودم کادو هم میخرم  من دیگه از چیزی نگذشتم من خودمو تو محبت کردن ب پای مردی ک لیاقت نداشته بود گم کردم من سخت درگیر شستن و روفتن و شوهر داری و پس انداز بودم خودمو از همه چیز انداخته بودم   ☹️اما الان  این منم یه دختر ک زندگیش واسه خودشو دخترشه😉 ک و ن لق بقیه ک باعث ازارم شدن 😝تنهایی و عشقه