2777
2789
عنوان

واسه یه شب مجلس چه گنی پیشنهاد میدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1101 بازدید | 42 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه لابد شما گنت خوب نبوده  من واقعا راضی بودم تازه بعد از من چند نفر دیگه هم رفتن خریدن

شلوارک داره تا زیر سینه هم میاد .مارک و اورجینال.من اصلا با گن موافق نیستم باز نظر شما هم محترمه دوست عزیزم😘

نه لابد شما گنت خوب نبوده  من واقعا راضی بودم تازه بعد از من چند نفر دیگه هم رفتن خریدن

چه مارکی خوبه ساعت شنی ها چطوره؟به نظرتون لباس چه مدل خوبه؟از اینا که از تو کمر گشاد میشه خوبه یا اینکه بدتره

اگه کت سارافون بپوشی بعدا پشیمون میشی عروسی برادرته به نطرم پیرهن لایقه خواهر داماده  اونا برا ...

نه من نمیدونستم عروسی برادرشونه که گفتم کت سارافون .فکر کردم نسبت دورتره.چون آدم عروسی نزدیکاش باشه از قبلش برنامه ریزی میکنه برا لاغری

نه من نمیدونستم عروسی برادرشونه که گفتم کت سارافون .فکر کردم نسبت دورتره.چون آدم عروسی نزدیکاش باشه ...

یه دفعی تصمیم به عروسی گرفتند تا دو هفته پیش نمی خواستند عروسی بگیرند من هم شیر میدم از بعد زایمانم افتضاح شدم

یه دفعی تصمیم به عروسی گرفتند تا دو هفته پیش نمی خواستند عروسی بگیرند من هم شیر میدم از بعد زایمانم ...

فدای سرت عیبی نداره.لباسی بپوش که از کمر آزادتر باشه آستردار باشه.لباسی نپوش که مدل ماهی یا ترک ترک باشه

فدای سرت عیبی نداره.لباسی بپوش که از کمر آزادتر باشه آستردار باشه.لباسی نپوش که مدل ماهی یا ترک ترک ...

اینقدر مدل ماهی دوست دارم اما به من نمیاد میرم لباس ببینم چشمم فقط انها را میبینه

اینقدر مدل ماهی دوست دارم اما به من نمیاد میرم لباس ببینم چشمم فقط انها را میبینه

منم خیلی دوست دارم ولی نمیشه بپوشم.عیبی نداره غصه نخور یه شبه درسته مهمه ولی خودتو عذاب نده راحت باش.کدوم شهری؟