2777
2789
عنوان

هلپ می پلیز😢

208 بازدید | 24 پست

من حدودا یکساله نامزدم و ۶ماهه عقد کردم همسرم اصلا میل جنسی به من نداره و نزدیکم نمیاد با اینکه از لحاظ شکل و قیافه خیلیم عالیم همه میگن و خیلیم به من علاقه داره اما حتی برای بغل کردنش هم من باید پیش قدم شم حس بدی دارم چی میتونه دلیلش باشه البته اینم بگم از لحاظ جنسی مشکلی نداره حدودا از اردیبهشت به بعد اینطور شده و قبلا اینطور نبود

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شاید یه مشکلی تو شما دیده که قبلا ندیده بوده و این مساله براش مهم بوده و همین سردش کرده....مهم نیس اطرافیان چی میگن در موردتون  مهم اینه که طرف مقابلت طرز فکرش چطوره

شاید یه مشکلی تو شما دیده که قبلا ندیده بوده و این مساله براش مهم بوده و همین سردش کرده....مهم نیس ا ...

آخه خودشم مدام ازم تعریف میکنه نسبت بهم بی علاقع نشدع نسبت به رابطه جنسی سرد شده

طلسم شدید شاید 

اگر کسی را دیدید که از همه چیز لذت میبرد،سخت نمیگیرد،میخنددومیخنداند بی مشکل نیست بلکه اوطوفان هولناکی را پشت سرگزاشته است واکنون قدر داشته هایش را میداند.
من میخوام نیاز دارم بهت نمیدونم از این حرفا بزن تحریک کن😑

روم نمیشه😢بعد چند بارم گفتم بغل میخوام و ا این حرفا میخنده😑از یه طرفم بهش شک دارم که دلیل دیگه ای داره این کارش

نه بابا مگه مردم بیکارن مارو طلسم کنن

بیکار نیستن بعضیا حسودن 

اگر کسی را دیدید که از همه چیز لذت میبرد،سخت نمیگیرد،میخنددومیخنداند بی مشکل نیست بلکه اوطوفان هولناکی را پشت سرگزاشته است واکنون قدر داشته هایش را میداند.